Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Mar 11

Hällkvällar på Smålands näst hetaste mötesplats

Har precis avslutat ett kreativt produktionsmöte på Halltorp och bokat in vårt första besök till pilotprogrammet för Martins matlåda. Kvinnan som så vänligt serverade oss med kaffe och chokladkaka hade hört mig på radion tidigare idag sa hon. Jag blev glad och berättade lite kort om vårt projekt och kände mig verkligen media. Nästan samtidigt ringde Johan Signert och bokade in mig till ytterligare en morgonshow i P4, jag kände mig då än mer media. När vi sedan skissade på en storybord var mediakänslan total. Sen ringde de från Kallskänken och undrade om jag inte kunde hämta bröd på Fiesta. Jag var nu inte länge så mycket media.

Kalmarpostens vice VD, Hasse Ljung hämtade en husman på Kallskänken idag och konstaterade att jag faktiskt var med på 4 bilder i förra veckans tidning, du måste ju räkna med din annons. Annonsen där jag ödmjukt placerat mig själv i en smörgåstårta för att skapa mer sälj. Frågan är väl, hur långt ner i majonnäsen är man beredd att sjunka.

Snart öppnar mötesplatsen och går in för sin andra säsong. Förra årets succé med livestream från altanen, fotbolls-vm, cirkusbelysning och kungabröllop blir givetvis svårslaget. Förväntningarna har i kompisgänget skruvats upp efter att jag lite olyckligt lovat en Per Morberg Häll. Ni har säkert sett den på TV, gjutjärn, 1 meter i diameter, 9cm djup och en volym av hela 36 liter. Ett riktigt as. Precis som prisbilden, 20000:-. Och det är bara att konstatera att det blir svårt att motivera köpet för både flickvän och revisor. Men tanken av att göra mina bästa vänner besvikna inför sommarsäsongen 2011 känns sådär. Därför erbjuder jag nu en exklusiv andelslösning på min nya stekhäll.

Bli andelsägare i Martins Nya Häll – Garanterat Mycket Gutt.
Jag ger dig som privatperson och vän en exklusiv möjlighet att rädda sommaren genom att köpa en andel i min nya stekiga stekhäll. För den ringa summan av 500 kr blir du andelsägare i hällen och garanterad minst en helkväll med mat, dryck och dans på Smålands näst hetaste mötesplats. Ett koncept jag under sommaren valt att döpa Häll-kväll. Du får även ett diplom som intygar din andel i stekhällen. Några som redan gett klartecken och köpt en andel men ännu inte satt in pengar är följande personer och organisationer:

Ulf ”taco” Tallhage, Simon Modelling, Bergsten, Petter Elmeroth, Sebastian Segway, Håkan Gjutholt, Destination Kalmar, Socialen, Daniel Vidlund, B-G, OT Dahlberg, Hasse-skylt, Grant Thorntons festsektion, Fam. Bergvall, Ralph Löfgren, Wilson Creative

Nästan klara:
Sven Lindgren, Ulrik Brandén, TV4, Sveriges Radio P4 Kalmar, Bildväxlarna, Kalmarsund Promotion, Skånska Dagbladet. Johnny och Anna Telleus.

Tveksamma och vill ha mer ”info”:
David Elm, Ulf Wollinger, Pontuz Löfgren, Maria Eile, Thomas Davidsson, Ortopedkliniken. Konferens-Jerker.

Har tackat nej, vänligen men bestämt:
Gunilla Sax, Jörgen Rasmussen, Chris Karlsson, Lokalbevakaren, Tommy Granlund.

Jag funderar på att plocka fram ett billigare alternativ som kommer att heta Hällens Vänner där man helt enkelt bara köper ett stödmedlemskap och får ett klistermärke och en t-shirt på posten, endast 100kr.

Sätt in pengarna på Swedbank kontonr: 8169-5,903 732 768-2, märk insättningen med ditt namn.

Tack för ditt bidrag för hällvete.

Halmstad

Be Sociable, Share!

8 kommentarer

  1. Jag är klar. Avbetalning á 36 månader.

  2. E de avdragsgilt?

  3. Trodde alla hade en sådan häll, eller? Du kan komma o öva på min häll Martin….eftersom jag bara hamnade i grupp tre….

  4. Taget! Men då får du komma och dricka mjölk 🙂

Lämna en kommentar