Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Okt 12

Guldfesten, Wij och allmän avstämning

Kalmar FF tog tre viktiga poäng i lördags och säkrade kontraktet, och Nanne gav på ett sätt svar på tal på det bästa sätt man i en fotbollsdebatt kan göra, genom att vinna. Själv är jag kluven i frågan, känner väl framförallt är upp till bevis för samtliga nyförvärv nästa säsong oavsett ledare.

Hatten av för Stensötorpet som i torsdags landade Tomas Andersson Wij, tight och fantastiskt vacker spelning. Grymt imponerad av folket bakom Stensötorpet, en lokal guldklimp som borde få mer uppmärksamhet. På spelningen syntes bland annat: Producent-Petter, Rydström, Svante Samuelsson och frilansjournalisten samt samhällsdebatören Johan Häge.

Kallskänken och Saluhallen får uppdraget att göra maten till Guldfesten i februari. Under hösten har tankarna kring ett samarbete mellan Kallskänken och Saluhallen sakta växt fram och nu blir det verklighet. En klassisk win-win där vi kompletterar varandra bra. Temat i år för Guldfesten är maten, det blir en tuff utmaning. Johan Signert får fortsatt förtroende som konferencier, han gjorde det mycket bra förra året.

I veckan ska vi spela in sketcher till Barometerns fotbollsgala (10:e feb), bland annat Wittberg söker fru. Känner du Johan Wittberg, och vill vara med i filmen och säga några ord om ”Witte”, dra ett mail till martin@mycketgutt.se

Kalmar FF årets marknadsförare, stort grattis Per, Elin & Dennis. Bra jobbat. Wilson!

Sidekickade Jacob i Dj-båset på Byttan i lördags, helt okej, kunde varit mer folk.

På onsdag är det sista hemmamatch på GFA, alla ska dit och säga tack & hej till Petter Wastå.

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Är det upphandling på maten till Guldfesten eller går den till kompisar ??

  2. Alla krögare har fått vara med i upphandlingen.

  3. OK får väl tro på det, enbart för att jag litar på dig Martin Nilsson

Lämna en kommentar