Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Nov 12

Gruppsexkonst, SHM och Tack Oskar!

Sitter i en loge. Omgiven av affischer med motiv på Tonix, Black Jack, Thorleifs och Scotts. Folkets Park i Oskarshamn. Sexigare ställen har man ju upplevt. Kanske är det mitt straff. Helgens overload på upplevelser i Stockholm. Där SHM-spelningen bleknade i jämförelse med det konstverk jag fick se i en lägenhet på Östermalm. En LED-skärms-konst-installation som gick på repeat med gående människor, i bakgrunden ett gäng som lite avslappnat hade gruppsex. Detta i kontexten av det senaste Swingersklubb-ryktet som florerat i byn, mer om det i vår podcast avsnitt 12.

Tack Schibstedt-Simon, PM & Vänner + Bonniermaffian för en magisk helg!

För er som gillar franskt och vällagat Le Ville på Odenplan är en fantastisk restaurang.

Förlust i gårdagens Korpenmatch. Det nya kritvita Hummel-matchstället var lite för snyggt och vi tappade fokus, lägg därtill 4 timmar i bil, lika många timmars nattsömn och Lasse J på resande fot och Tobbe C på skadelistan…igen.., ja det var inte direkt någon ”energi” i spelet om man säger så. Peter Ahlén gick tydligen i halvtid, och som spelande ägare väntade jag mig inget annat än svarta rubriker i morgondagens Barometern.

Veckan som gått blev lite av en överklockning. Oskar vår kock fick ett jobberbjudande som personalchef på Friskis & Svettis som han inte kunde tacka nej till, och det tyckte inte vi heller, men det var snabba ryck och helt plötsligt var vi utan kock och jag fick damma av mina gamla 30 poäng i halv-åtta och ställa mig bakom grytorna. Det är verkligen skitkul, men det blir långa, långa dagar när man ska kombinera matlagning till hundratals personer och samtidigt svara på mail samt göra ett radioprogram. Du som fick en Iphone 5 i din gräddsås i måndags, jag ber om ursäkt samt att det ska inte enligt originalreceptet vara en Bluetooth-snäcka i Chicken-Tikka-Masala.
Hursomhelst, tack Oskar för den här tiden, du är redan saknad! Något säger mig att du dyker upp på diverse gästspel i framtiden.

I fredags gjorde Seger och jag ett jobb åt Partykompaniet på Swedspan i Hultsfred, småländska smaker i trerättersformat i en spånfabrik. Mer sådana uppdrag Bella och Jonas! Mycket roligt.

Har kanske hittat en ny kock som vi kan flyga hem från Stockholm…

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. Vet att du är en lokal grabb så din oförmåga att hitta i Stockholm förlåts Martin. de Ville ligger på Roslagsgatan minst 500 meter från Odenplan. Däremot finns Jarlaplan nära..

  2. Det är tanken som räknas! Tack å skål!

Lämna en kommentar