Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Jan 12

God fortsättning och den biten

-God fortsättning! Likt den inspirerande chef och moderna ledare jag är gick jag runt i köket och önskade god fortsättning till mina anställda. Med ett nytt verksamhetsår framför fötterna satte jag mig vid datorn fylld av ny energi efter helgens välfärd när jag blev avbruten av min Vietnamesiska superkallskänk- Thuan.

-Förlåt chef. Vad betyder God fortsättning?

Ja, vafan betyder det egentligen? Bra framtid? Lycka till med året? Gott Nytt år?

En snabb sammanfattning av 2011 då, på Kallskänken ökade vi vår omsättning med lite drygt 2 miljoner kronor. Vi har under året som gått fått en tydligare bild internt av vår verksamhet, vad vi ska göra och kanske framförallt, inte göra. Ett direkt kvitto på det är Nyårsbuffén som vi skapade för en bred målgrupp, vi marknadsförde brett i alla medier och som sedan landade i den bästa dagskassan någonsin. Vi hade Nyårsafton öppet för avhämtning mellan 8-12 och landade på 160 000kr totalt i både Kalmar och Karlskrona. (varav 125.000 i Kalmar). Helt galet.

Det fina bolaget Martin Nilsson Mycket Gutt AB ökar även den sin omsättning där antalet frilansuppdrag och konferencierjobb blivit allt fler under förgående år med radioprogrammet Receptfritt som höjdpunkt, där ska också tilläggas att det blir en fortsättning i vår.

I övrigt, Kalmar FF & GFA, 11:e april var en magisk dag och en upplevelse i storlek med SM-guldet 2008- Nu blickar vi framåt mot en ny säsong och det vore ju fan om det inte blev riktigt bra.

Den här bloggens vara eller icke vara har diskuterats under nyårshelgen. Efter långa och utdragna förhandlingar som kom jag fram till att den får fortsatt förtroende. Får väl kanske göra en kundundersökning, vad vill du läsa om 2012?

Vi har också bestämt att det kommer bli mer kulturella inslag under året. Typ Opera i London.
På tal om kulturella inslag, jag vill åka till fotbolls EM, kan någon fixa det? Kanske blir det den sommarens stora satsning på mycketgutt.se, live från Ukraina?

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar