Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Aug 11

Gerilla, GP, trauma och trädgård

Tre traumatiska minuter på GFA igår förstörde hela kvällen, återigen härlig inramning med 10999 åskådare på plats. Frågan är väl vart den där elfte tusen åskådaren var någonstans… jo det var BG Svedjenäs som för tillfället befinner sig i Kroatien och förmodligen manglar Johnny Petersson på frågor som han kan lägga upp på sin skräpblogg. Ryktet säger att Johnny sitter fastbunden runt en stol i ett nedsläckt rum, svettpärlorna rullar ner för hans panna, B-G står med en piska och en bättre Kroatisk ficklampa som han lyser i Johnnys ansikte. Berätta nu, nu NU!

I övrigt slickar vi såren från cuphelgen som gick riktigt bra, vår stora utmaning egentligen är att laga mat så att det inte blir för mycket mat över och det satte vi bra förutom att det blev lite drygt 300 liter mjölk över, men eftersom vi har Uffe-Taco var det aldrig några problem.

Var speaker i förrgår på Kalmar Grand Prix som blev en totalsuccé, det cyklades som bara fan inne på kvarnholmen och jag hade tur som fick förbundskaptenen i cykel som sidekick, annars hade jag inte haft en chans att hänga med i svängarna. Kul evenemang som hyllades av både publik, media och tävlande. Bra arrangerat Janne och co!

I trädgården råder det full aktivitet när Seger sätter menyer, Gabby rensar ogräs och jag äter löjrom. Vad sägs som Carpaccio, lax, grissida, entrecote, röding eller svärfars glassberg. Över 60 har bokat och vi har numera fullt på onsdag och lördag. Missa inte årets mest speciella sittning.

Igår var det fint väder, då öppnade Kallskänken på 20 nya ställen i en uppmaning att folk ska äta sin lunch ute i det fria!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar