Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Mar 11

Ger man sig in i leken får man leken tåla

Ger man sig in i leken får man leken tåla, klassiskt uttryck, och för första gången har jag på riktigt blivit recenserad. För recensionerna stod Henrik Rydström, Tommy Granlund samt Hanna Wallberg.

Hanna Wallberg hejkalmar.se:
”Strax innan klockan 19 släpps publiken in och det är snart fullsatt i Kalmarsalen som rymmer 700 personer. Det är en salig blandning av människor i alla åldrar. Kvällens konferencier Martin Nilsson dansar in på scenen och värmer upp publiken. På några minuter har han hunnit driva med både sig själv, halv åtta hos mig och hela Kalmar. Det är kul och man inser med en lättnad att det inte finns någon risk för att det kommer bli pinsamt. Det här kommer bli 2 riktigt roliga timmar”

Henrik Rydström Barometern:
”Konferencier i en princip slutsåld Kalmarsal är Martin Nilsson. Stadens egen allt-i-allo. För många nu mest känd för sin fullpottsmedverkan i matlagningsprogrammet Halvåtta hos mig. Det sistnämnda är ett faktum Martin Nilsson driver med. Och Martin Nilsson driver väldigt bra med det mesta. Han är kanske inte riktigt lika finslipad som de tre komikerna som han presenterar, men Martin Nilsson kompenserar det med en rolig yvighet”

Tommy Granlund Östran som hyllar Betnér och Flam men som sedan…:
”Men det fanns två till på scen. En lokal konferencier Martin Nilsson. som mest tycktes önska att han hade räknats bland komikerna förutom att han använder hysteriskt mycket svordomar och främst sa jävlar minst två gånger per normallång mening”

Nu faktiskt tilläggas att det inte är första gången Granlund sågar undertecknad, redan i somras var han framme och totalsågade hela Stadsfesten, samt mitt jobb som konferencier en kväll på Larmtorget.

En parentes är att jag kommer ihåg jobbet väl, jag var nämligen samtidigt på Lotta och Torbjörns ”Rehearsal/Get-together-garden-party inför deras bröllop som var dagen efter. Jag cyklade mellan scenen och festen på Bremergatan eftersom mitt jobb bestod i att presentera artister med en timmes mellanrum.

Hur eller hur. Granlund beskrev mig i texten som bland annat en citat: ”okänd gaphals”. Något som var märkligt eftersom jag i mer än ett år gjort rollen som Östrans Oskarsnominerade Lokalbevakare samt redan någon vecka tidigare, spelat in Chris Karlsson-serien i det gamla plåtskjulet på Amerikavägen.

Men som sagt, är man med i leken får man leken tåla. Så därför, ska jag vara stor, och istället länka till Granlunds hemsida, en sidoverksamhet vid namn, TG Nöjen.. Som har följande copy: ”Om du letar musikunderhållning till något arrangemang: festival, konsert, pub, företagsfest, 50-årskalas eller vad det nu kan vara…”

Fotnot: Sidan är producerad av Wilson Creative.

Från en sak till en annan, detta är roligt på riktigt:

…och denna med.

Tack Petter för filmtipsen. Med andra ord Niklas Runesson. Så med andra ord Leo, eller hur ligger vi till där?

Be Sociable, Share!

5 kommentarer

  1. Martin , att Barometern, läs Henrik Rydström skulle skriva mer försiktigt är väl inte Nobelpris nivå. Criticism is an indirect form of self-boasting.

  2. ”Fotnot: Sidan är producerad av Wilson Creative.”

    HAHAHA, skrattar halvt ihjäl mig. Klockrent inlägg idag, har aldrig sett eller hört om denna Granlund men han verkar vara en redit skön lirare!

  3. Att läsa Granlund är som att läsa en kokbok från 1911. Det var rätt då men både ingredienser och språk har förändrats.

Lämna en kommentar