Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Feb 11

Gay friendly?

Dagens fråga på Barometern: Oroar du dig för elpriset? 83,2% svarar ja 16,72% svarar nej. 278 har röstat. Missa inte upplösningen av den elektriskt spännande omröstningen.

Hört i korridoren på Kalmar Energi:

-Du Owe.
-Ja?
-Fan, Barran kör en sån där jävla omröstning på hemsidan igen, dom frågar om folk är oroliga för elpriset.
-Satan! Ring Fiesta och beställ en pall med kanelbullar, och vem fan har husvagnen???
-Vet inte, men jag tror Hasse på Kalmarposten har den…

Kassatjänst på Kallskänken idag och det är verkligen riktigt roligt och stå och tjöta med folk. Jag brukar jämföra Kallskänken med en dagslång talkshow där det alltid kommer in gäster. Dagens utrsopstecken är att jag gjorde 9 kaffe latte i rad till olika personer. Staggs rektor, Janne Fredriksson blev så förvånad av springet med takeaway-muggarna så han frågade tillslut om det var så att vi hade någon kampanj på ”det där kaffet” som han uttryckte det. Jag fick tillfälle att prata om den nya generationens konsumtionsvanor med bland annat Facebook, Twitter och Latte. Vitamin Well-generationen som jag numera kallar den.

Temaveckan går mot en succé, allt annat än succé kan man säga om Segers sömnvanor, han bytte gårdagens sömn mot Al Pacino och Scarface, och såg idag ut som…ja… att han hade gått in i rollen helt enkelt. Och för er som trodde att vi idag har påbörjat den omfattande byggnationen av Hotell Hilda kan jag dementera detta, det var nämligen Seger ni hörde som bankade Schnitzel till förbannelse med sin nya kötthammare.

Jag har den senaste veckan försökt sätta mig in i det hotellbokningsträsk som finns med bl.a hotels.com, och booking.com, jag har insett att vi nog ska vara med på dessa söksidor med hotellet, jäkligt intressant faktiskt, 15% provision tar dom per bokning. Man får också svara på en massa frågor för att dom ska få rätt bild av hotellet.

Bästa frågan: Is your Hotel gay friendly?
Min fråga till hotels.com: Do bears shit in the woods?

Klart som fan vi är gay friendly,! Kolla bara på mig och Seger. Det är som vi brukar säga, lite gay är bra.

By the way, Pontuz Löfgren på skidor? Gay friendly?

Imorgon har Kalmar FF samlat bland annat sin styrelse för att lyssna på alla nya låtförslag som skickats in. Vårt bidrag, Smålands Stolthet finns med i repertoaren. Vad sägs om några axplock ur idoljuryn:

Johnny Petersson, Ulf Gunnarsson, Björn Åfors, P-O Persson, Lars Mattsson, Johanna Brolin, Johan Damne.
Känns som en låt med ett ABBA-sound skulle gå långt… Gay friendly?

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Hade varit intressant med någon sportjournalist utanför Kalmar med i ”juryn”. Samt lite supporterröster.

Lämna en kommentar