Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
18
Apr 13

Går loss med två avsågade hagelgevär

BG får som han vill, nu skjuter kommunen 1000 kandagäss fram till sommaren, frågan är om man inte ska skjuta av lite annat smått och gott när man ändå är igång, det hade väl varit smidigt i dessa tider när det finns ett massa jobbigt folk som vill ha ut hemliga avtal med Ryanair och stoppa byggen både här och där, bara skjut av dom. Skämt och sido, klart att ingen ska skjutas av kommunen, det får man ju leja andra till att göra. Frågan är om BG som drivit opinion mot dom stackars gässen kommer att slå sig ner i sin gamla slitna solstol vid Ängöfjärden och bevittna avrättningen. Undrar hur den går till? Är det Persson och Davidsson som går loss med två avsågade hagelgevär? Eller ligger själva avskjutningen på Länsstyrelsens bord så att det blir Steffe och Malin som går bärsärk?

Anledningen att man inte vill lämna ut avtalet med Ryanair, är för att det givetvis kostade skattepengar. Skattepengar som vi troligtvis redan fått tillbaka i intäkter, om inte kommer vi det så att bli på sikt.

Att Kalmars Kristdemokrater släpper en ny hemsida idag kan vara den mest ointressanta nyheten i Barometern. Bara så att ni vet.

Mycket snack om den nya Indiska restaurangen! Den ska tydligen vara riktigt bra, kul. Ska försöka hinna med att skjuta av den nästa vecka.

Avdelnings näringslivsskvaller, Torbjörn Lundh och hans f.d Grant Thornton Kalmarkontor går ihop med revisionsbyrån BDO och blir en av marknadens byn största aktörer i branschen.

Match idag på GFA, 19:00. Köp biljett, Kalmar FF behöver ditt stöd. Kan man vinna idag är man ju med i allra högsta grad. Det ser ut att bli bra väder mot eftermiddagen.

I helgen drar Gubbar som groggar till Halmstad. Vi är ett gäng som ska hjälpa Wilson-Hasse sätta på vattnet i sommarstugan samt ta bort kaninstängslet (ett jobb som tar mellan 5 och 10 minuter), det blir en gubbvaktarhelg på västkusten med avslutning Halmstad – Kalmar FF på Örjans Vall på söndag.

kff-elfsborg_5162fa139606ee294b62f18f (1)

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. Berra Svedjenäs bevittnar avrättningen?

  2. Berra Svedjenäs bevittnar avrättningen?

  3. [Comment imported from blog]

  4. [Comment imported from blog]

Lämna en kommentar