Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Nov 13

Fyra i allsvenskan och i övrigt

Bokslut för Henrik Rydström och Nanne Bergstrand, enligt mitt sätt och se det kunde det inte blivit så mycket bättre. När jag väl stod på innerplanen och försökte hålla ihop avskedet kämpade jag med att hålla tillbaka tårarna och hade samtidigt gråten i halsen. För ni som var där, håll med mig om att det var väldigt vackert.

Vackert på så många sätt. För första gången på länge stärktes varumärket Kalmar FF rejält och laddades på med mer än mer identitet, historik men samtidigt framtidstro.

Efter matchen blev det isterband på Kalmarsalens glasveranda och en spontan efterfest på Kallskänken med spelare och ledare, det kändes verkligen som det firades för en gång skull.

Fyra i allsvenskan är, med facit i hand, en oerhört bra prestation. Inget snack om den saken. Hoppet om Europa lever, i alla fall fram till maj någon gång. Nu väntar en spännande säsong med en helt annan typ av ledare och intressanta nyförvärv. Kanske kommer nya Kalmar FF bidra till mer transparens som gör att vi medlemmar och supportrar i alla fall får kika lite grann bakom kulisserna nu när faktiskt Rydström inte kan ge oss insyn på samma sätt. En insyn som vissa kanske tyckt varit på gott och ont. Jag menar ju ständigt att transparensen är oerhört viktig för att bygga varumärke och identitet. Men som alltid i elitidrott är det en balansgång mellan det sportsliga arbetet och marknadsföringen.

Riktigt peppad inför helgens FF-gala på lördag, en bra bit över 250 gäster väntas.

I övrigt så är det långa dagar på Kallskänken, köket är nästan bemannat dygnet runt med tanke på att dom första kommer 04:15 och den siste går hem runt midnatt. Vi har grymt bra snurr på lunchen, över 300 mat mellan 11-14 är stora volymer. Alla gör ett kanonjobb och kock-Micke är verkligen grym bakom grytorna.

WD_0072

WD_0068

WD_0070

WD_0071

WD_0067

WD_0069

WD_0064

WD_0065

WD_0062

WD_0066

WD_0063

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar