Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Nov 11

Frystorkat godis, matradio och besvikelse

Helgen blev lugn bortsett från fotbollsgalan som blev en succé, en oerhört tacksam uppgift att vara konferencier för 250 halvfulla…hmm…eller snarare fulla lokalfotbollsspelare… Vi satte nivån direkt när jag dundrade in på det jag sa var Gunilla Sax:s segway, som vägrade att stanna så jag fortsatte förbi hela sällskapet i maxfart skrikande: Nej, nej, NEJ! Samtidigt som Stefan Mellstrand sprang efter och när jag inte syntes längre så la ljudteknikerna in ett kraschljud.

Lennart Kool som varit på semester i Spanien i en vecka, har jag försökt nå för att godkänna filmerna men utan resultat. Han ringde igår och jag blev genast lite nervös, han älskade filmerna och visade sin uppskattning som alltid med tre lådor frystorkat bättre blandat Cloetta-godis. Vilken hjälte.

Det är ingen större hemlighet att jag försöker landa ett matprogram i P4 tillsammans med min nya kompis Annica Triberg, f.d chefredaktör på tidningen Gourmet samt författare åt 30 böcker. Gårdagskvällen spenderades i att försöka hitta ett programformat som är nytänkande och intressant, inte lätt i ett ämne som det går inflation i. Idag ska vi spela in en pilot i SR:s lokaler, mycket gutt ska det bli.

Inte ofta som jag blir så besviken och förbannad som jag blev på FF i lördags. Oerhört svag insats med tanke på att man haft över en månad att förbereda sig både mentalt, taktiskt och fysiskt inför matchen mot Helsingborg. Visst, jag lyfter på hatten åt skåningarna, inget snack om det. Men att knappt komma upp i normal nivå i en cupfinal är bara märkligt. Grattis IFK Göteborg och Örebro. Tårta på det, ja tack. Gör om gör nytt, nästa år är det revansch för mycket.

Men först en sväng till Oskarshamn för och se hur läget är där, konferenciertåget tuffar vidare…

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar