Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Maj 11

Fruktkorgen -andrahandsförsäljning

Många har hört av sig till mycketgutt.se angående Johanna Whils stulna fruktkorg. Vi kunde igår också berätta om den lukrativa andrahandsmarknad av fruktkorgar som likt en epidemi sprider sig över staden. Vår redaktion med fet-Viola i spetsen har försökt kartlägga fruktkorgens öde, vi varnar för känsliga bilder. I de flesta fall tror vi att korgen sålts vidare i god tro. Har du sett en eller hört om en fruktkorg köpt eller såld i andrahand? Maila: fetviolia@mycketgutt.se.

Inbokade möte hela dagen… flera fruktstunder? Eller rent av säljmöte?

Vardagsglädje eller andrahandsvärde?

Näringslivschef, mer näring än chef i detta fallet?

Ett omdevetet val?

Arbetarklassen blir mullvadar

Korgmästare?

Be Sociable, Share!

6 kommentarer

  1. Syntes tydligt att någon varit på rummet och letat. Fanns en svag bris av majonäs i korridoren – Lite otäckt med spionage på jobbet!

  2. Vi har fruktkorg på jobbet men frukten är populär och jag hinner aldrig fram till korgen innan frukten är slut. Men jag skulle aldrig stjäla en fruktkorg. Men ibland har jag köpt frukt utan att få kvitto. Skulle dessa oskyldiga äpplen kunna vara stulna?

  3. Så länge frukttjuvsjakten pågår och det samtidigt knyts fruktbara kontakter, kommer i staden varande prima fruktkorgsleverantör, förse alla inblandade med fräsch frukt på jobben, varje dag. Fortsätt skala!

Lämna en kommentar