Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
11
Jul 16

Fotbollsfest, folkfest och oktoberfest

En pinne igår mot AIK kändes tyvärr lite som en förlust. I synnerhet efter 30 minuter fotbollsgodis i första halvlek. Känns spontant som vi inte riktigt orkar att hålla sig organiserade i 90 minuter samtidigt som vi inte lyckas skapa något framåt i sista delen av matchen. Kan det vara så att vi är lite dåligt tränade, eller är det en för känslig punkt?

Jisses vad mycket folk det var på Kallskänken i lördags. Jag gjorde en liten paus i föräldrarledigheten och hoppade in i majonnäsfabriken. Strålande solsken och konert med Lasse Vinterdäck samt ett helt jävla land som gick på semester. Och vi hade öppet både i trädgården och Delin. Hade vi haft en salladskanon och 2000 platser i trädgården hade det varit kanon, folk bara vällde in från höger och vänster. Och för första gången på länge kände jag att det blev lite fuktigt på överläppen. Stressigt, men riktigt, riktigt kul! Vi känner alla på syltan att vi har något bra på gång och vi har redan börjat smida planer på att spinna vidare på koncpetet till hösten fast ta med det in.

Till helgen kommer vädret det är jag helt övertygad om. Vi har en riktigt bra konsert på fredag uppe på Sinus i Köpingsvik med LaGaylia Frazier. Hon kommer att spela på en scen som vi bygger på stranden, precis som förra året. Och jag har sagt det innan och säger det igen, LaGaylia är en av Sveriges bästa liveartister. Konserten är gratis, det ni!

Som ni säkert har hört så kommer vi arrangera en äkta bayersk Oktoberfest på Fredrikskans den 7-8.e oktober.  3000 kvm tält, Ompa Ompa-band som kommer upp från Tyskland, Tre musikscener, Tivoli, Marknad, Hofbrau, Lederhosen och en massa surkål och korv. Här köper ni biljetter  En bra present till päronen kanske?

Vi skulle behöva någon med kallköksvana som går in lördagar och söndagar 07:00- 14:00 och gör sallader och baguetter till vår strandbil + lite disk på det. Tipsa gärna om någon som kan passa till detta mycket mycket viktiga uppdrag för att föra Kalmar fortsatt framåt. (Detta, trots att socialdemokaterna har höjt arbetsgivaravgiften för unga.)

 

d6a19959430473e32f4f3022ef6d0c179c25fb IMG_9386 IMG_9389 Karta_Oktoberfest Kalmar_02-01

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar