Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Okt 11

Fortsatt förtroende i Östran

Idag är det alltså premiär för mig som krönikör i Östran. Efter att ha genomfört bejublade roller som Lokalbevakaren och Chris Karlsson får jag nu fortsatt förtroende genom att varje fredag få utrymme i tidningen i form av en krönika. Beslutet om mig som krönikör gick rätt snabbt från idé till verklighet och eftersom jag ville skapa någon form av nyfikenhet för dom som inte riktigt känner mig så fick första texten bli den gamla gräslökshistorien från Ängö. Så nu har ni ytterligare en anledning att börja prenumerera på Östran.

För övrigt, bilderna tagna av Peo Larsson kan vara de mest normala bilder som finns på mig.

Igår var det den sista av de två möbelmässorna jag har varit konferencier på. Det blev tre trevliga intervjuer med Maria Eile Kalmarsalen, Åke Andersson Kalmar och Linda Camara på Tengboms. Design In Town är verkligen ett upskattat litet event på höstkanten som lockar förvånansvärt mycket folk. Medvetenheten kring inredning och design ökar ständigt.

Idag kommer min fantastiska flickvän hem, med sig har hon ett gäng studenthuliganer som ska göra Kalmar i helgen. Det lär bli en intensiv helg.

Missa inte mig och Seger imorgon på Baronen då vi lagar mat åt folket. Det blir en matagningsshow sällan skådad i denna stad. Så ner till byn och ta en bit!

I övrigt är arbetet i full gång med EM på torget, Gota nappade på betet, så nu jävlar kör vi! Fotboll åt folket!

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. får väl smygläsa Östran på Ängö Närbutik, ska fråga min svärfar som är uppväxt på Ängö om han har köpt gräslök 🙂

  2. Martin, vi ser med spänning fram emot din nästa krönika på fredag!

Lämna en kommentar