Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
11
Nov 13

FF-galan, vännerna och efterfest

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte haft ångest inför helgen som var. Två stora cateringar både fredag och lördag, kvarterskrogsprojektet toppat med konferenciergigget på FF-galan. Att sedan vara en person med erkänt svag framförhållning gör inte direkt saken lättare. I det läget är det bara att bita ihop och jobbe. Men vad vore jag dessa dagar utan mina vänner som ställer upp och diskar, serverar och bär, på sin fritid. För att skryta lite så måste Kallskänken ha byns mest välutbildade personalstyrka, bankmän, grafiker, personliga tränare, säljare, fotografer, möbeldesigners, snickare, lärare, reklamare, projektledare, butikschefer osv, vi kan allt… utom det vi egentligen håller på med. Men så länge man är varm, och har ett leende på läpparna och bra mat på tallriken då löser sig det mesta. Och ska man se ytterligare något positivt ur det hela så har jag nog inte träffat mina vänner så mycket som jag gjort den senaste tiden. Tack!

Ärligt talat var jag nog lite nervös inför FF-galan. Det var ett tag sedan man körde den typen av jobb och med ett något stukat, artistiskt självförtroende, var det inte självklart att gå upp och riva av en gala på scen. Men det gick faktiskt riktigt bra, mycket tack vare den oerhört positiva energin som fanns i lokalen och alla härliga rödvita människor, folket ville ha fest, och det fanns äntligen anledning att fira Kalmar FF:s magiska fjärdeplats. Värdiga avtackningar, vemod men samtidigt så mycket hopp om framtiden, föreningen är verkligen het just nu. Men hetast är nog 1×2-bygg som håvade in Rydströms Nr8 bortatröja för 15 lax.

Efter galan åkte jag hem och varvade ner medan Moneybrother spelade. Då började sms:en droppa in från spelarna om Kallskänken var öppet, jag skickade runt lite inbjudningar och en halvtimme senare hade vi tänt upp Kallskänken igen som nyss hade stängts och det blev en magisk efterfest långt in på småtimmarna med laget, Moneybrother och Jerker Petersson.

Ny vecka och i eftermiddag bär det av till Växjö och PM, ett spännande möte.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar