Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
13
Jul 11

Fätaost, Halmstad och hemvändare

Gjorde en pudel i gårdagens tidning, det vi kallar fetaost får enligt nya eu-lagstiftningen inte kallas för just feta eftersom den är gjord av komjölk och inte fårmjölk. Det finns ingen enskild produkt på Kallskänken som vi får så mycket beröm för som vår krämiga fet… förlåt Medelhavsinspirerade salladsost, och jag vill tro att det med tanke på att ingen har kommenterat detta negativt är så är våra kunder trots allt rätt nöjda med produkten. Men rätt ska givetvis vara rätt så nu är alla etiketter, skyltar och produktnamn utbytta för att vi ska få fortsätta med fätaosten.

Befinner mig i Halmstad hemma hos Skylt-Hasse i hans kompatibla sommarstuga på Östra Stranden. Igår upplevde vi klassisk after beach på Hotell Tylösand, det var sådär. Men solens strålar värmde och med en GT i varje ben kan man lyssna på vilket skit som helst. Idag dock lite mer kvalité då vi faktiskt ska se Håkan Hellström på samma scen.

Producent-Petter är här också. Han är nu äntligen färdig med Europa, igen. Det blev som bekant inte USA utan istället två veckor i Nice. Jag kan meddela att ha är vid fin form.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar