Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
04
Mar 12

EXTRA! Mr Majonnäs utslängd från Lilla Puben.

Mycket Gutt:s PR-avdelning från huvudkontoret i Bremen har gett klara direktiv, jag måste strategiskt försöka att framstå som en mycket mer hårdare och svårare person för att kunna landa tyngre uppdrag och på så sätt stärka mitt varumärke.

Och det är inget att sticka under stol med, jag kan inte ljuga för mig själv denna gång. Gårdagen blev en blöt tillställning. Mycket känslor som ville ut i vårsolen detta i kombination med en rödvit seger mot plastlaget gjorde att man var rätt…vad ska man säga… het igår. Vi hade helt enkelt riktigt skitroligt. Det slutade med att jag faktiskt blev utslängd från Lilla Puben. Precis enligt PR-avdelningens strategi.

Skämt och sido, men jag vill faktiskt förtydliga vad som hände då ordet utslängd låter som tre vakter har tagit en i kragen, släpat mig på golvet och sedan kastat ut mig så där filmiskt så man flyger i luften och landar tungt på Larmgatans kullerstenar och sen in i ett gäng papperskorgar i metall.

Det som hände var att jag sprang in i den livsnjutande humanistgruppen GSG (gubbar som groggar) på Lilla Puben. Jag uppfylldes av kärlek och glädje över detta då en av gruppens starke män Wilson-Hasse var där och hade nyss kommit hem från USA. Dvs dubbel glädje som nu var tvungen att uttryckas i något. Det blev…en FF-ramsa. Jag tyckte det passade in i miljön och började ta ton. Lite lökigt må hända, men det kändes liksom rätt.

-KÅ EF EFF! KÅ EFF EFF” KFF KF… jag hann inte komma långt in på ramsan när jag ser den kvinnliga ordningsvakten rusa fram genom puben. Hon ber mig vänligen men bestämt att lämna stället med följande kommentar:
-Nu räcker det, detta är en pub.

Oerhörd dramatik.

Jag sa ett par väl valda ord om hennes insats som ordningsvakt vilket är kutym när något sånt här inträffar och gick lugnt och stillsamt ut ur lokalen. Mitt uttalande är givetvis något jag ångrar. Men som tur var stod samma ordningsvakt någon timme senare utanför Harrys och jag kunde ta i hand och be om ursäkt.

Under kvällen drabbades jag av lite ångest och i vimlet sprang jag in i den levande FF-legenden Klack-Micke. Jag berättade om vad som hänt och orsaken till ”utslängningen” från puben dvs FF-ramsan. Klack-Micke skrattade och sade:
-Välkommen i klubben!

Dagen har tillbringats på GFA och Partykompaniets Bröllopsmässa. Ett briljant evenemang som uppskattades av såväl utställare som besökare. Sa jag att det var Partykompaniet som arrangerade? Party-Bella och Party-Jonas har verkligen växlat upp. Regionens ledande eventbyrå? Det är inget snack om den saken.

Fantastisk uppslutning på Gasten igår, härligt! Nu börjar folk bli riktigt sugna på fotboll!

Be Sociable, Share!

6 kommentarer

  • Underbart! Man vet att man e4r en lantis i sje4len ne4r man lykcilgt utbrister e5h, nu luktar det ve5r ne4r bf6nderna gf6dslar pe5 e5krarna.Det e4r mitt be4sta och starkaste ve5rtecken Mysigt frukostbesf6k. Sje4lv ser jag bara askan fre5n grannen som rf6ker ut genom ff6nstret ovanff6r. Det luktar askkopp i hela kf6ket. c5h vad jag inte vill bo i le4genhet le4ngre!kram kram

 1. Tycker du att det är kutymt att välja några väl valda ord ”när något sådant här inträffar”, och uppfattade att jag bad dig lämna stället pga ramsan. Då har du misstolkat situationen.
  Som offentlig person borde det vara mer kutymt att uppföra sig. Gör man inte det, ja det är då man kan bli avvisad från stället.
  Den kvinnliga ordningsvakten.

  • Det är uppfattat! Men det var inte riktigt så jag menade med kutym, utan snarare så att det är väldigt vanligt att man överreagerar när man blir avvisad.

   Självklart ska man helst inte välja ”några väl valda ord” när man blir utkastad.
   Precis som jag skriver i texten ovan:

   ”Mitt uttalande är givetvis något jag ångrar. Men som tur var stod samma ordningsvakt någon timme senare utanför Harrys och jag kunde ta i hand och be om ursäkt”

   • Jajemen! Ursäkten blev givetvis godtagen, och vi skulle ju dra ett sträck över det hela. Nu har vi dragit dubbelsträck över det..:-)

Lämna en kommentar