Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
30
Sep 13

Ett sprakande Kalmar FF och nu kör vi på Kallskänken.

Vilken fantastisk match igår på GFA, det liksom sprakade om Kalmar FF och publiken jublade. Det var faktiskt länge sedan man åkte hem med ett stort leende från arenan. Och ni ska veta att det är hur roligt som helst att vara speaker när det går bra för KFF. Nanne kastade om i elvan och vi fick kanske inte se någon direkt finfotboll men däremot en kampmatch med stångade röda bröder. Härligt! Nu går vi för tredjeplatsen.

I torsdags kunde Mycket Gutt och säkra utomhusturneringen i Korpen, som spelande ägare är jag givetvis mycket nöjd.

Nu börjar vi se målet på vår renovering på Kallskänken, Vår nya Deli är öppen likaså matsalen. Lite små detaljer som ska kompletteras med diverse inredning och beslysning. Kock-Micke har börjat och tillsammans med Kock-Tobbe sticker jag nu ut hakan och påstår att vi har en av byns bästa och mest prisvärda luncher.

Idag börjar också vår nya butikchef Åsa Petersson, värvad från Packhuset, vi hälsar henne välkommen ombord på Kallskänken!

Ikväll kommer Viktor Hallberg hem till Kalmar och med sig har han PM:s sommelier Rubén för att ge oss en liten utbildning i både vin och öl, mycket spännande!

Och på fredag 18:00, då så kör vi vår popup-restaurang! Vill du hänga med så kan vi nog skarva in någon till, skicka bara ett mail till popup@mycketgutt.se

Igår tog jag en kaffe med en gammal god Kalmar-vän som berättade något som jag verkligen gillade, han jobbar nämligen som trafikplanerare i en större stad och hjälper nu Kalmar med vår cykelutveckling på konsultbasis utanför sin ordinarie tjänst. Ett utomordentligt exempel på att använda spetskompetens med lokal förankring, snyggt!

Många som undrar när vi öppnar kvällstid. Först kommer vi öka våra öppettider på vardagar fram till 20:00, och fredagar och lördagar fram till natta. Låt mig få återkomma i detta.

WD_0018

WD_0014

WD_0017

WD_0020

WD_0021

WD_0024

WD_0022

WD_0023

WD_0026

WD_0027

WD_0016

WD_0019

WD_0025

Be Sociable, Share!

En kommentar

Lämna en kommentar