Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
23
Okt 11

En oerhört värdig vecka.

Intryckt i en minibuss med ett gäng krögare på väg till västkusten och Kungshamn. Det här kan sluta hur som helst. Hummerfiske står på schemat men förutom det säkerligen en intressant inblick i fiskindustrin på Sveriges framsida.

Gårdagen spenderade vi på Baronen där man hade familjedag och hade dagen till ära bjudit in mig och Seger för att hålla lite låda. Ett trevligt och lyckat event, bra flöde av folk och många tummar upp. Flera var nyfikna på recepten som vi snart kommer att lägga ut både här och på Baronens hemsida.

I fredags slog vi alla rekord på Kallskänken när det gäller försäljning av smörgåstårta. Trots att jag ska vara så lite produktplacerande som möjligt när jag skriver mina krönikor i Östran så kändes det ändå som att folk blev lite extra sugna på majonnäs när man både såg annonsen och läste krönikan.

Återkommer med löpande rapportering från vårt lilla äventyr som börjar på västkusten, mellanlandar på Nomas gästspel på Gastro och slutar med en helg i Berlin. En oerhört värdig vecka.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Såg dig allt på baronen du är duktig du!

Lämna en kommentar