Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Okt 13

En helt vanlig vardagsbloggning

Det blåste rejält igår och tydligen blåser det även lite i kommunens ekonomi. Personligen har jag svårt att intressera mig för kommunfinanser, det känns ändå som att det alltid fylls på pengar oavsett underskott. Klart som korvspad att jag har fel, men det här med ekonomi och budget, det tycker jag är vansinnigt tråkigt.

Kommunbudgeten sammanfattas enligt mitt sätt och se det så här: Snöar det mycket i vinter=underskott, snöar det lite i vinter=överskott. (OBS, ej säkerhetsställd källkritik)

Makalös vändning av Kalmar FF i söndags. För er som kritiserat Elmvärvningen kan… flytta till Växjö.

Bra tryck på kvarterskrogen i helgen, i vimlet sågs Kapten Rydström, Maxi-Catharina, Mäklar-Pontuz, Public Service-Sax, Fimpen Johannesson, Emin, Melker, Ring, Zlatan, Ludde, PT-Sara, PT-Calle, Bank-Fröding, Inside-Manuela m.m.

Mycket jobb för min del den senaste tiden, fast ingenting om man jämför med min älskade Gabby som med snabba ryck blev chef i Deichmannbuktiken i Växjö, jag är både stolt och imponerad av ditt engagemang! Det är en omställning att gå från anställd ena dagen till att vara ansvarig för löner, schema, säkerhet, inköp, konflikter m.m

Snart dags för Kalmar FF-galan, köp din biljett nu! www.kalmarff.se

Jämfört med samma period förra året har vår omsättning ökat med 20% dom tre senaste veckorna, nyhetens behag? Självklart. Men jag tror att vi äntligen hittat hem på något sätt. Bra jobbat alla medarbetare på Kallskänken och särskilt mina vänner som ställer upp och hjälper mig på kvällarna.

Planerar på sikt att dela upp Kallskänken och frigöra Nybro & Karlskrona i två separata bolag, vi kommer leta efter seriösa delägare i Nybro & Karlskrona som kan driva och utveckla våra verksamheter utanför Kalmar. Känner du dig träffad och lite sugen maila martin@kallskanken.nu

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar