Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
13
Jan 11

Drömfinalen

Titi kom in till kontoret, vansinnig, hennes internet var för långsamt, hon kunde inte se på Oprah utan att det hackade. Tiderna förändras, för drygt två år sedan visste hon inte vad internet var och nu rasar hon över sin slöa uppkoppling. Eftersom Titi har många anhängare i köket slutade detta med att alla rasade över sin dåliga internetuppkoppling. Titi hade 0.2 mb, och det säger kanske inte så mycket, men med tanke på att standarduppkopplingen i dom svenska hemmen idag är mellan 8-24 mb så rådde det inga tvivel på att hennes uppkoppling var dålig. Detta kanske i sin helhet inte låter så roligt, men jag lyckades filma en liten del av vårt internetmöte, se själva, man har rätt kul på jobbet:

Igår nypremiär för Wilsonbaren, det vankades rundpingis och jag fick åka bort med smörgåstårta till sporthallen för att lösa ett pingisbord… Bra uppslutning ledde till fina turneringar. Runt pingisbordet sprang bland annat Party-Bella, Pelle-Film, Pettans Bygg, JFF, Arena-Ronny och Palladium-Calle. Och efter en svettig runda med mycket känslor fick vi så vår drömfinal: Martin Nilsson v.s Ronny Nilsson, Ronny, dagen till ära kittad med t-shirt och gympaskor, jag hade reklamoufit, med andra ord, fördel Ronny. Spänningen steg dramatiskt på fjärde våningen ute på Bredbandet. Rännstensungen och bokstavsbarnet från Ängö v.s Magnaten, den levande legenden, Ronny Nilsson. En Nilsson mot en annan. Och det var jämt, ohyggligt jämnt. Finalen spelades så att man var tvungen till att vinna med två bollar, först till 3. Svetten rann, och det räddades matchbollar, vid ställningen 11-11 stod så mycket på spel att det var jobbigt att vistas i lokalen. Ronny hade lovat bort delar av sin förmögenhet samt tjänsten som arenabolagets VD. Ohyggligt spännande. Ronny fortfarande fin i köttet, och undertecknad, något tung i bettet efter ett nyss genomfört styrkepass på Nordic. (!).

Då händer det som inte får hända, Ronny vinner, jag står alldeles tom på min sida bordet, och jag inser, att jag är en förlorare. Ronny vinner ett datorfodral, jag tog en öl i Wilsonbaren.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar