Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Nov 11

Detta har hänt…och händer

Rivstartar veckan med ett konferencierjobb i Oskarshamn där Rejelers, ÅF och Etec arrangerar Autmatikmässan. Dragplåstret är Sanna Kallur och henne ska det bli kul att intervjua.

Många har rasat över mitt senaste inlägg på Facebook, eller rasat och rasat. Gabby blev lite sur eftersom hon älskar julen.

”Det är ju egentligen sjukt att vi vistas i julpyntade miljöer i en tiondel av ett helt år. Fan det borde vara jul vartannat år istället, typ som …friidrotts VM”

På Kallskänken smider vi luriga planer. Just nu så skissar vi på en ny linjeproduktion av sallader och baguetter som vi ska kunna erbjuda …HELA VÄRLDEN! I alla fall ska vi börja lokalt. Ja, nått måste vi fan göra, ja menar, har ni sett Segers bil eller?

Efter stark påtryckning från gänget på Gladan så kan vi numera erbjuda öl och vin på Kallskänken även under lunchtid! Nu återstår bara en Jack Vegas maskin så kommer Uffe-Taco också.

Hotellbygget då? Tja, tack vare lata greker och slösaktiga amerikanare är det tufft att få loss pengar från bankerna. Men vi ger oss inte, och nu har vi lyckats landa exakta byggkalkyler med anbud från alla entreprenörer. Men är du på riktigt intresserad av att investera? Hör av dig till mig.

Julskyltning igår och vi går in till stan med en riktigt bra känsla. Vi är på jakt efter bättre julpynt och en adventsljusstake. Synd bara att vi kommer in lite snett i matchen då butikerna inte öppnat ännu. Vi är hungriga och stöter på samma problematik. Det fick bli adventsfika på …McDonalds. Det var gott men något ovärdigt en 1:a advent. När sedan Hasses Anna kom in Lilly och upptäckte oss vid ett bord växte liksom en känsla av skam och smutsighet fram, en känsla vi jobbade bord genom att senare belägra ett bord på Kullzenska där det blev 30 minuters effektiv gubbvaktning.

Fredagens krönika i Östran är lite av en semi-pungspark på nätverkandet. Gå gärna in och kommentera!
http://www.ostran.se/kroenikor/martin_nilsson/naetverkande_i_foeraendring

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar