Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Aug 11

Det var inte jag som grät och modebloggade

Hemma igen från Stockholm. Servicen på det femstjärniga hotellet har återgått till vardag. Jag överlämnade Gabby till hennes familj på Ikeas:s parkering vid Kungens Kurva, de åkte till Marbella. Och bara så ni vet, det var inte jag i en vit Audi A4 modell kombi körandes i Nyköpingstrakten i 150, tröstätandes en McFeast x-large samt pommes på instrumentbrädan lite lätt gråtandes till Vicky von der Lancken sommarprat. Bara så ni vet.

Tycker för övrigt att det vore ytterst märkligt om det inte blir någon större konsekvens av Steve Sjögrens hanterande i KSRR-affären. Ska bli spännande och följa.

B-G, fixa din jävla skvallerblogg, folk ringer ju till mig och frågar varför den har lösenord. Snart får jag sätta Lövet med ett headset ute på varvsholmen så han får ta alla frågor.

Det går ett rykte om att Wilson och Mycket Gutt inom två år öppnar ett kombinerat café/reklambyrå/restaurang på et AA-läge i centrala Stockholm.

Jag hoppas så många som möjligt kommer till GFA på fredag! Stödet behövs.

Kalmarsund Promotioncirkusen drar igång på fredag.

Kände mig lite fet i blodet (copyright Hallberg), så jag drog på mig mina nya Nike Air Pegasus+ 28 för en runda ner i jourläkarträsket på Stensö. Kände mig fin i köttet fram till Långviken, då stumnade benen och den där otäcka springa i cementkänslan kröp fram. Jag började då att aktivt svetta ut Lardo, amarone och olivolja. Jag bet i ihop och det var lite drygt en timme sedan jag kom hem, jag svettas fortfarande. Men jag måste komma i form till helgen då det är Beachtennis i Marbella med familjen Tävling-Bergvall.

Och nu lite modeblogg.

Har inhandlat dem officiella Skorna-till-spanien-resan, det blev ett par klassiska Sebago Dockside

Investerade även i ett par Nya-fräscha-shorts-till-spanienresan från Acne (fotnot: mannen på bilden är inte jag)

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Gråtblogga! Men du såg pigg ut vid stadsparken, om än något förvirrad.

  2. användarnamn: tommygranlund
    lösenord: läggutläggutläggut

Lämna en kommentar