Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Okt 11

Det där med pumporna, kan du bekräfta det?

Vilken vecka, inte nog med att det helt plötsligt blev varmt mitt i allt så känns det som om att man har provat på det mesta. Vi landade gästspelet på Hamnkrogen och gästerna var nöjda, och det var väl inte sista gången vi lekte restaurang. Frågan är väl när vi får nytt förtroende? Olgas grill? Extra allt?

Kondomkampanjen hörde ni säkert om och det är så gutt när folk kommer fram och: hörde om din gerilla-du -är-fan-inte-klok-kommentarerena börjar trilla på.

Vi har börjat leverera soppa till soppscenen, ett härligt initiativ med nya artister på scen varje torsdag. Var där och såg Povel Ramels dotter Lotta Ramel hålla hov på Kalmar teaters lilla scen, mycket trevligt.

Gjorde igår premiär som sidekick i P4:s nya morgonprogram med Johan Signert. Fick ytterligare några datum att sidekicka i slutet på månaden.

Igår så hade Gustafssons trafikskola matlagningskurs som i vanlig ordning avslutades med en tung sittning med all den mat vi tillsammans lagat, klockrent koncept.

Ikväll humorgala och imorgon Kalmar FF, sen känns det som att vi kan lägga denna veckan till handlingarna…

Förra året skrev jag ett kritiskt blogginlägg om alla svarta pengar under Skördefesten samt lite ironiskt att det är en omöjlighet att alla pumpor är odlade på Öland och att de var importerade från Polen. Något som fick en av våra framstående journalister att skicka ett sms med texten:

Det där med pumporna, kan du bekräfta det?

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar