Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Jun 11

Den relativt okända kategorin: Hets

Generalmiss idag, vi slappnade av, tog ut Seger i förskott. Åkte iväg och hämtade lite varor, chillade, som man säger. Sen kom telefonsamtalet som förändrade verklighetsbilden radikalt. Jag hade missat lägga in en buffé, på 70 pers och en avslappnad eftermiddag med cruise i Kallskänksbussen hade plötsligt förvandlades till en mardröm. Blåljus på. Brandkårsutryckning tillbaka in till köket, bufféexpressen och hysterileverans till metropolen Smedby, och som om det inte var nog med det, som ett brev på posten, punktering på höger bakdäck på anrika Kallskänksbussen. Nästa panikutryckning blev logiskt till Däckhuset för ett fomel-1 liknande depåstopp. På under en timme hade jag producerat en buffé på 70 pers, levererat den och på vägen hem hade däcket lagats med smörgåstårta som betalning. Måste vara någon form av världsrekord i den relativt okända kategorin: hets. Här har ni bildbevis på däckbytet:

Grattis Mattias Johansson, Sveriges hetaste talang som förutom tokdominans i KFF, landslagsuppdrag och ljumskproblem idag mitt i allt tog studenten.

Hämtade lite varor på GB-glass idag där vi tog personalen i frysen på var gärning ätandes glass. Tydligen har man glasstund varje dag runt 15.00.

I köket levererar Titi som vanligt, vad sägs om den här copyn på Sunes-sommar-repliken om chokladbollar:

På lördag är det Kockelvan vid nya Saluhallen. Jag agerar konferencier och det kommer bli galet roligt när 11 kockar tävlar tillsammans med 11-FF spelare i matlagning. Seger var tyvärr tvungen att lämna VO på grund av att vi helt enkelt har för mycket på Kallskänken vilket verkligen är enormt tråkigt. Istället går rykten om att Lövet ställer upp genom att bjuda alla gäster på smörgåstårta…

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Kvantitet och fart. Check! Kvalitet och kontroll. ???????

  2. Vi jobbar efter en metod jag lärt mig från din bransch. DAMAGE CONTROL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna en kommentar