Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
20
Okt 11

Debatten om avtackningar…

Tog mig friheten att saxa ur lite intressanta kommentarer på mitt inlägg om avtackningar. Debatten fortsätter…

Henrik Agnesson
Jag förstår båda parter. 2009 tackade vi av Tobbe C och han spelar än… Anser att både sobra och Larsson har fått värdiga avtackningar redan. Man har vetat om rätt länge att man ska lämna + att man har fortsatt fått spela, Det bör betyda mer än en blomsterkvast som står ett par dagar. Nu ska båda parter gå vidare, ett cup-guld blir grädde på moset om det blir så.

Lars Dahlin
Japp, helt rätt. Låt oss tacka av dom efter cup finalen, det är faktiskt årets sista match.

Jim Gustafsson
Spontant tycker jag att det känns fel att tacka av någon när det är 2 matcher kvar. Vi i 101 försökte ju så gott vi kunde hylla både Stefan och Sobra efter matchen eftersom det var deras sista på hemmaplan. Varför kan inte Kalmar FF bjuda hem Stefan och Sobra i början på nästa säsong i samband med en Kalmar-match och ge dom en ordentlig avtackning då?

Henrik Agnesson
Varför ska vi dalta? Spelarna har själva valt att lämna för pengens skull.

Berra Svedjenäs
Jag förstår inte föreningen. Självklart skall man hylla spelarna tillsammans med hemmapubliken i sista hemmamatchen. Skylla på 2009 är bara så jäkla patetiskt.

Henrik Agnesson
FF sköter det internt, fine för mig. Det är 2 matcher kvar i föreningen. Vi som åker till cupfinalen får vår möjlighet att tacka av. Hylla spelare som varit i föreningen 4 år men som väljer att gå vidare? Nja jag förstår om det är Tobbe C (gigantiskt genant för båda parter det som skedde 2009), Wastå eller Rydan. Hur jävla genomtänkt var det? Även om det inte är samma sak nu. Steff skulle kunna göra en Moström men då får han skynda sig.

Berra Svedjenäs
Henrik: Sköter det internt?

Berra Svedjenäs
Sorry, var för snabb på ”enterknappen”.
Föreningen sköter sig inte när det gäller gamla, nya spelare. Inte ens när två gamla ordförande gick bort härom året, reagerade inte föreningen. Rydström har tagit upp det här med att uppmärksamma många ggr. Han är mycket kritisk mot föreningen. Jag får acceptera om du Henrik har en annan åsikt. Men, nu lämnar två spelare som hjälpt föreningen till ett SM-guld. De är värda miiinst en blomsterkvast i sista hemmamatchen!

Robert Waldem
Tycker inte att man ska hylla spelare som väljer att lämna till konkurrenter som Bosman. Föreningen har varit riktigt dålig på att hylla gamla spelare och ledare, men i de här fallen kan jag inte kritisera.

Henrik Agnesson
BG: Visst fan har föreningen varit dåliga på att tacka av och vara tacksamma mot fd spelare/ ledare. Jag anser dock att man inte ska lägga för stort krut på två spelare som går som bosman och som varit klara förluster i flera månader. För mig är det jävligt tråkigt att Steff lämnar men sobra? Han har visat dålig moral mot såväl Nanne, lagkamrater som hela föreningen. En jävla tjurskalle som iallafall jag tycker ska bli skönt att slippa i KFF. Skeppa santos också så fort det bara är går.

Henrik Agnesson
Han kan ju inte ens ta en petning utan att tjura, pinsam inställning till ett jobb som gett honom denna möjlighet. Steff är en annan sak helt klart på det viset även om han gjort klart med äckliga elfsborg för ett bra tag sedan. Det är ett jobb och man har fått betalt för det och ingenting har varit gratis. Steff ska jag tacka av i cupfinalen, det är då han gör sin sista match i rött.

Henrik Skeppland
Klart att dessa spelare som gjort avtryck i Kalmar FF skall tackas av! over & out..

Mats Lundell
Det är väl självklart att man tackar av spelare som ändå har gjort ett bra jobb i föreningen.

Ricardo Santos på Twitter denna morgon:
godmorgon alla vaknar jätte bra skönt var 100% tack GUD för allt i mitt liv 🙂 18 dagar kvar 🙂

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar