Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
22
Mar 11

De är roliga, luriga bonnjävlar. Alla vet det

Svinottan, mumlar jag när klockan ringer 05.15 och man försöker få igång kroppen inför radiosändningen som kickar igång 06.08. Man är i ärlighetens namn inte jätteverbal så dags, men framåt 07.00 har större delarna av hjärnan (dom som har funktion) kommit igång. I dagens morgonprogram gästades vi av Joachim Lantz, och det är ingen hemlighet att vi FF-fans samt han själv har svårt att förhålla sig till hela den här Mjällbygrejen.

Igår var det ju också upptaktsträff i Malmö inför den Allsvenska starten. För några veckor sedan var jag på Svenska Fotbollförbundets interna upptaktsträff och där matades samtliga allsvenska klubbar med vikten av att skapa en positiv mediabild kring varumärket allsvenskan. Med facit i hand, gick väl gårdagens aktivitet, sådär. Simon Bank, Aftonbladet totalsågar hela pressträffen i en intressant text som du hittar här.

Och för er som inte orkar läsa, så hyllade han i alla fall Kalmar FF, Rydström och Nanne med följande text:

”Kalmar FF är en motpol. Nanne Bergstrand och Henrik Rydström har varit med om att bygga en bild som stärkt KFF internt och externt. De är roliga, luriga bonnjävlar. Alla vet det. ”

Grattis David och Minna! Som idag fick en son. Ni kommer bli utmärkta föräldrar, vänj bara inte pojken allt för mycket vid postorder och konstgräs.

Har ni tips på lokala odlare/bönder/bagare som har färgstarka personligheter? Vi dammsuger nu länet efter juveler som kan medverka i vårt eventuella matprogram. Tips skickas till martin.nilsson@wilsoncreative.se

Spelade in radioreklam igår som ska gå inför premiären, det är så gutt med ett Kalmar FF som bara kör! Nu fyller vi den där grytan hela säsongen!

Idag streamade vi direkt från varmköket på Kallskänken, jag drog upp köket på hemsidan och visade det på skärmen vid kassan. Rätt coolt att kunna stå i kassan och se Seger svettas i köket. Vårkänsla mega idag när Kallskänkens uteservering fylldes med gäster som njöt av sallad och husman i solen.

Möbelmässan i Malmö bokad nästa torsdag med Jangir Maddadi och Vidlund. Trevligt!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar