Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Mar 12

Dancebattle i Amsterdam with chinese guy

Amsterdamresan toppades upp med en utflykt till Alkmaar, det var ett slitet sällskap då lördagen fortfarande satt i, mer om den lite senare.

Matchen låter vi låta gå okommenterad eftersom den var hysteriskt dålig, så dålig att Bravida-Peo somnade. Den stora upplevelsen låg i att få se Rasmus Elm som verkligen är lagets stora stjärna, han har en aura som är svår att beskriva. Vi fick möjlighet att träffa honom efter matchen, och ni må tro det såg kul ut när 50 företagare står tyst och lyssnar som skolbarn på den yngste brodern Elm. Man märker att det har hänt en del under de tre åren, bara en sån sak att Rasmus snart blir pappa. Mattias var inte uttagen i truppen men vi kan vara lugna, enligt Rasmus spelar han från start nästa säsong, utan några problem.

Resan då, detta är ju andra året då FF arrangerar en sponsorresa för nätverket mittcirkeln. Och det är ett rutinerat gäng som ger sig iväg, det bästa med resan är att det inte blir en massa jävla sälj utan en trevlig helg med många nya möten. Att sedan få en exklusiv blick in i Kalmar FF:s verksamhet är verkligen något som uppskattas. Under denna lilla konferens får vi företagare 90 sekunder att presentera oss och våra företag. Bäst är Owe Petersson som i och för sig på ett sätt representerar Folksam, men sponsrar med privata pengar. Varför? se själva. Men vore alla som Sponsor-Owe, vore det inget krig i världen.

Jag och BG hälsade på Mattias som fått ta över Wernbloms gamla lägenhet. Vi lagade mat och hade det trevligt med pappa Janne och mamma Katarina. Ett videoklipp från den middagen kommer snart på B-G’s blogg.

Slutligen hände något riktigt sjukt på lördagskvällen som redan är en klassiker. Vi stod och dansade på en fet klubb när det plötsligt från ingenstans, dyker det upp en kinesgubbe och börjar dansa som fan . Det är uppenbart att han utmanar mig i klassisk dancebattle. Nu jävlar tänker jag. Jag är inte sen på att köra några av mina snabba patenterade steg och innan vi vet ordet av så har det bildats en ring runt mig och kinesen. Kinesen vevar på rätt bra men har egentligen inga riktigt bra moves. Nu händer det som får mig att gå bananas. Man släcker ner nattklubben och det riktas en spotlight på vår dancebattle. Det är nu eller aldrig, dags att sätta in stöten. Med en rak arm föser jag ut kinesen ur ringen och börjar till folkets jubel att knäppa upp skjortan som sedan flyger all världens väg samtidigt som jag med mitt skärp står och smiskar kinesen på rumpan. Kan vara den sjukaste synen någonsin. Sen släcks spotten ner. Kanske var det någon som tyckte det blev barnförbjudet.

Be Sociable, Share!

8 kommentarer

 1. Film?
  Ngn måste ju filmat?!
  Sjukt kul!
  Varför gick han på just dig? Var det hans dansgolv lex Starsky & Hutch..?

 2. Vi filar på oves logga på GFA. Ove e för go!!!! sponar privat, det kommer kanske fler?

 3. Hahaha….. film på det?

 4. Klockrent !

Lämna en kommentar