Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
12
Jan 12

Chris? Dagens Nyheter? Separation?

Jag går alltid in ett ekonomläge såhär i början av ett år. Dels för att det överlag blir mycket siffror till höger och vänster i och med alla bokslut men också för att man av traditionen ska tukta sig efter frosseriet kring jul och nyår. Själv har jag dragit på mig en badrumsrenovering som jag troligtvis inte har råd med, det kan också vara en av anledningarna till snålheten. En snålhet som jag vet max kommer vara sisådär en helg för Producent-Petter ville åka på Spa, igen.

Nu sitter jag med ett kanonerbjudande på DN framför mig. DN, fredag till söndag för bara 98 kr/månaden. Det enda jag behöver göra är att vara med i en läsarundersökning. Inte för att jag läser tidningen, men det är så himla snyggt att låta den ligga framme på bordet då den ligger snyggt på mitt Bruno Mathsson-bord (yes! så fick jag det sagt) och ingjuter också ett kulturellt kaptial för mina gäster.

-Åhhh, DN ser jag!
-Ja, man får ju hålla sig uppdaterad, du vet jag skriver ju en hel del själv och den biten.
-Vad gillar du mest med DN då?
-Tja, det är blandat, pluggade ihop med Wolodarski en tid, hans texter påminner ju lite om mina.
-Jaha pluggade vadå?
-Eh, plug… förresten har du sett min nya skärmaskin?

DN, snygga bilder är det i allafall.

Möte, vilket konstigt ord. Jag hade flera möten igår. Bland annat på radion angående innehållet i den nya säsongen av Receptfritt med mig och Annica. Jag passade på att sälja in ett direktsänt radioprogram från min trädgård i sommar och det kändes som programchefen nappade lite. Tänk er själva. Trädgården fylld med folk som fikar och har det gutt samtidigt som vi sänder live från altanen med artister, melodikryss och spännande intervjuer. Seger kan grilla också, i kostym, eftersom han är säljare då.

Idag kommer Gabby hem igen. Henne gillar jag jättemycket. Även fast hon gosar lite för mycket med ett hund-gosedjur som hon döpt till… Ulf.

Ulf och jag ska separera. Han har blivit stor nog att klara sig själv. Är det någon som har en lägenhet typ storleksmässigt en tvåa med en inbyggd Milk-bar, som ligger nära Swedbank och en affär som säljer snus, supersaft, supertuggumi och har en kanal som visar Tottenhams matcher, kan vi vara intresserade.

Har kommit igång med träningen igen, mycket tack vare Producent-Petter som kör på för fullt. Petters liv bygger mycket på rutiner och repetitioner så kontinuerlig träning passar hans mentala tillstånd rätt väl. En annan och tacka är Calle-PT, vår extremt säljande och duktiga PT som vi vägrar att betala för. Vi göder honom istället med rödvin, entrecoté och hälleflundra. Frågan är väl om inte han snart blir en av delägarna på Nordic. Jag hoppas det. Han är en fin pojk.

För några dagar sedan på vägen ut från ett pass på Nordic var det en gubbe som tittade på mig och sa:
-Hej Chris!
Frågan är: Hälsade han på Chris Karlsson? Eller trodde han att jag var den extremt vältränade good-loking-australienske PT:n Chris Joyner som jobbar på Nordic?

Igår var vi på Alarmstreets Afterski-fest. Det var en sjuk kväll på alla sätt och vis. Vad hände?

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar