Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Apr 13

Chefs table

Tung gubbsittning hemma i residenset igår, Johannesson, Cöster, Thomas Söderberg, Stensland, Jeansson och Lindh-Lundh. Följande sjurättersmeny avsmakades:

Crispy Pork Belly and Watermelon salad

Smörstekt torskkind med blomkål, säsongens första gurka, tryffel, västerbottencrunch och hasselnötter

Njurtapp med potatiskaka, tryffelslungad spetskål, basilikastuvad skogschampinjon och kalvbenssky

12h Glaserat Högrevshjärta med slowrostad jordärtskocka och confiterade smålökar

Beef Chuck Top Blade Steak med Rostad Palsternackspuré

Sparrisrisotto med oxsvans samt oxinnanlår

Variation på rabarber, smörkokt, passerad och inlagd. Serveras med cheesecakecremé och digestivesmulor

 

Alltid lika trevligt med besök där hemma! Är du sugen att köra en ”chefs table” hör av dig så styr vi upp något! martin@kallskanken.nu

*

Rasmus Elm lyssnar på vår podcast, stort! Sett på twitter:

 ‏@Rasmus_Elm

Eran podcast når faktiskt hela vägen till Moskva! Trevlig lyssning i bilköerna! @Svedjenas @mycketgutt

 

 

 

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar