Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
12
Apr 12

Cesar Santin i en Skoda

Trendspaning: Strejk.
Vilka sterjkar: Handels och våren.

Var ute en runda på Stensö igår, och som vanligt tror jag för mycket om mig själv. Denna egenskap som hjälpt mig så mycket i livet fungerar inte alls när temat är löpning. Det är som den handledaren som för en massa år sedan beskrev kapaciteten hos en av våra praktikanter: Han är som en Skoda. Man kan köra i 140, men det är inte bra för bilen.

Måste ju kommentera Cesar Santins kärleksförklaring till Kalmar FF igår. Vilken grej! Tänk er den återkomsten rent marknadsmässigt för KFF. Publikrekord, säsongskort och vita kepsar. Lägg därtill det sportsliga och vi går på riktigt för ett SM-guld 2014. Det var nog många som gick hemma och mös till den nyheten igår. Frågan är om jag ska låta er säga efternamnet då…

Det ser ut som att jag och Producent-Petter åker till Malmö trots allt. Kan vi kanske klämma in oss i en av bussarna på vägen hem?

Premiärbad igår i nya badkaret. Mycket Gutt var det. Hoppas kunna ta ett dopp idag också då jag och inhandlat både badolja och badborste på Body Shop. Ett mycket manligt köp vill jag tillägga.

Idag kör vi Pasta Carbonara på Kallis.

Carbonara är en pastarätt som ingår i det italienska köket. Pasta alla carbonara betyder kolarhustruns pasta och syftar på svartpepparn på toppen som liknar kol. Rätten består främst av sidfläsk eller bacon, äggula, parmesan och svartpeppar. Grädde ingår inte i originalreceptet, men är en vanlig ingrediens i många delar av världen.

Spaghetti Carbonara fick sitt genombrott efter andra världskriget. Amerikanska trupper stationerade i Italien hade med sig ägg och bacon. Italienarna lagade då Spaghetti Carbonara och amerikanerna gillade det. De amerikanska trupperna åkte sedan hem till USA där rätten spred sig for

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar