Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
07
Apr 11

Byråkrati v.s Företagsamhet.

Modevisningen med IFK Kalmar igår blev bra, manuset var väljarbetat och välplanerat vilket gjorde att det flöt på bra. Att sedan Lennart Kool och hans nya vapendragare Staffan Roth var på plats gjorde det hela ännu lättare, under spelarpresentationen hade jag eldsjälen Lennart som sidekick som gjorde succé.

På Kallskänken har vi ökat vår omsättning med dryga 40% i år vilket är oerhört mycket. Från ca 2 till 2.8 miljoner låter kanske inte så mycket men slår du ut 800 000 delat i en produkt med ett snittpris på 60 kr så pratar vi runt 13.000 portioner. Extremt kul, men men det innebär också ett större ansvar för att fortsätta hålla en bra kvalité. Under ett besök av en inspektör från Kalmar Kommuns miljö och hälsa berättade jag stolt över vår ökning men också utmaningen att just hålla kvalité. Hon tycker som alltid att vi har för trångt i köket och tycker på riktigt att vi ska minska vår produktion. Snacka om en frontalkrock mellan två världar. Byråkrati v.s Företagsamhet.

Missa inte grillningen idag!

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Du köpte väl inte för färgglada dukar till borden utomhus? Kan bli nedslag på det me….

  2. Köpte en macka och en latte (smakade mycket gutt) och när jag cyklade hem kände jag doften av grillat när Seger vände stekar. Luktade helt underbart, vilket jag givetvis även skrek till Seger…

Lämna en kommentar