Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Mar 12

Burjare, Löffvféen och Hells Angels

Vi lämnade Söder för en utflykt in till stan idag, det blev burgare och boll hemma hos Calle-PT Louise-SKB. Sverige gör det bra, men Kroatien var rätt trötta, kanske hade dom seglat en vecka med Wilson-Jacob i sina egna vatten. Då blir man riktigt slut i rutan kan jag meddela.

Imorgon ska jag och Sälj-Seger laga mat, Wallenbergare till sossarnas nye hövding Stefan Löffvféen… eller Seger ska laga maten, jag kommer väl mest att snacka. Tydligen är det ett gäng säpo-agenter närvarande, generalläge för gubbvaktning mega. Har dock lite svårt att förhålla mig till morgondagens uppdrag. Hur stort är det, jag försöker snacka upp det rätt mycket men det känns som ingen riktigt hugger och blir impad…eller för att citera vår briljante hovmästare M Löwenham:

-Stefan Lövfen? Du menar vår nästa statsminister!
-Du är ju en sån himla råsosse Lövet!
Lövet ler, fnissar till, men blir plötsligt allvarlig,harklar sig och säger:
-Tycker att Fredrik Reinfeldt är en utomordentlig statsminister.

Lövet, detta sociala geni. Smälter konstant in i människor.

Idag kom Kalmarflygs Jenz Bergsen in på Kallskänken med sin vapendragare. Vettifan om han hade tagit kokain eller något liknande, han hade fler idéer och förfrågningar en någonsin. Komma till mig med alla dessa erbjudanden kan sluta riktigt sjukt. Vad sägs om en dokumenterad Kallskänksleverans till Stockholm via Kalmarflyg där vi vi får se en smörgåstårta både i scannern i säkerhetskontrollen, cockpit och bagagebandet?

I skuggan av alla stadens sommar-evenemang har Party-Bella dragit igång Swedish Motorbike Festival i Kalmar den 20-22 juli. Det kommer 4000 MC-knuttar som ska ha hamburgare och öl i dagarna två. Det blir åka av.

Känns bra att man redan har lite kontakter in i Hells Angels Eskilstuna (Har ju varit där förut så att säga)

Säga vad man vill om Guidetti och cirkusen kring honom. Idag visade fan Zlatan vad skåpet ska stå!

Filip & Fredriks podcast är briljant. Bara lyssna och njut.

På fredag ska vi spela in reklamfilmer med Kalmar FF som ska rulla under säsongen. Tanken är att det ska bli lite tuffare tema, hårdare och känsla.

På söndag träffar du mig, sälj-Seger och 1500 snittar på bröllopsmässan på GFA. Kom förbi och snacka lite skit i vår monter!

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

Lämna en kommentar