Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Okt 13

Bra beslut och kvarterskrogen rullar på

Bra beslut att tröjnummer 8 pensioneras. Det är värdigt för Rydström men det bygger också varumärke och identitet för Kalmar FF. Identitet som kommer bli än mer viktigt i framtiden när dagens fotbollsspelare kommer och går i en allt högre utsträckning.

Det kan inte varit många som jobbade igår, kändes som att alla var på matfestivalen på stortorget, inklusive jag själv. Det var en kontinental höstkänsla i oktobersolen och lukterna från alla wokpannor låg som en dimma över torget. Stort plus för det polska ståndet där vi käkade en trevlig jägargryta, trevliga Crepes käkade vi en fransk historia, den bästsäljande Paellan däremot får inte godkänt, smaklös och alldeles för salt. Av hänsyn till folks integritet kommer jag inte avslöja vilka jag mötte på torget. Vad som dock står oklart är hur så mycket folk hittade parkeringsplatser, dom kan ju inte kommit med bussen för den körde ju tyvärr inte rätt igenom matfestivalen.

Bra debatt om Kvarnholmen och cityhandel med många kloka inlägg. Såg idag att Barometern hade lösryckt ett citat från min blogg på debattsidan, igen. Kul, på ett sätt, men det tolkas givetvis helt snett. Jag är definitivt ingen motståndare till cityhandel, min avsikt var att ifrågasätta cityhandeln som den ser ut nu och lyfta vad jag tycker är en jävligt viktig fråga. Att sedan inte journalisterna bryr sig om att gå på djupet med sina reportage om handeln kan jag tycka är lite slarvigt. Kanske är det tidspress som gör att artiklar ibland känns aningen innehållslösa och man som i det här fallet missar hela kärnfrågan.

Fortfarande stökigt hos byns moderater, känns som det måste styras upp och framförallt måste man visa upp en hållbar organisation och opposition inför valet nästa år.

Kvarterskrogen då, jo da, det droppar in folk på kvällarna och vårt koncept med kvällsmat på vardagar där vi helt enkelt förlänger lunchen mellan 17-20 är verkligen uppskattat, framförallt hos våra hotellgäster som nästan samtliga stannar för mat och dryck. Fantastiskt kul med alla varma kommentarer och superlativ för vårt nya koncept och lokaler, nästan svårt att ta in när man är mitt i det. Roligast är dom kunder som inte varit hos oss på länge som inte hört om varken renovering eller öppettider som trillar in och tappar sedan hakan för en stund. Idag fredag och lördag jackar vi upp menyn något, dock fortfarande kvarterskrog. Det blir bland annat anklår och spätta på menyn, galet gott. Välkomna! Men först ska vi beta av en lunch med hamburgare, lägg till löning på det och det kommer bli bra tryck på lunchen. Trevlig helg.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Ceasarsalladen var utmärkt. Nu kör vi!

Lämna en kommentar