Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
30
Jun 12

Belfast, strandbil och riksmötet

Malin och Johan i all ära. Men den stora nyheten denna vecka är ändå att jag blev kallad tiopoängaren i baren på Strand. Tack för skjutsen B-G. Stort!

Mycket meriterat och tungt gäng är det som åker till Belfast på onsdag för att se KFF. B-G, Vidlund, Tobbe C, Solheim, Per ”Greven” Rosenqvist, Producent-Petter, Folksam-Ove, DN-Axel samt undertecknad. Mycket politik, fotboll och U2, Kalmarveckan i Belfast är ett faktum.

Vem fan är Moa Hjelmer? Ärligt talat.

Kallskänkens nya strandbil är i rullning, och trots ganska mediokert sommarväder krigar folk på stränderna vid minsta antydan till sol. Ligger du på stranden och undrar vart bilen är. Följ strandbilen på twitter.com/kallskanken eller facebook.com/mycketgutt. Kapten på skutan iår Gabby-flickvän och Max ”Alexander” Rybak.

Grattis Viktor Hallberg 25. Om en vecka smäller det, tidernas bröllop i Södra Vi. #laddad

Ikväll är det Kalmar FF, med efterhäng i Laaaauuuåångeeeen!

För en månad sedan var det riksmöte i Borgholm. Det var en jävla fest. Ungefär så här var det:

Lite bilder är alltid kul.

Be Sociable, Share!

6 kommentarer

  1. Tack för en bra och trevlig blogg!! Men du Martin! Din kompis Borde få pris som som bästa ”Äldre Fjortisbloggare” tillika ”Kärlekskonsult” och nominerad i klassen ” stans skvallergubbe nr 1″, men vi har kul åt honom….

  2. Alltså, Martin för fan: ”vem är Moa Hjelmer”?? Här handlar det om en av dom absolut jobbigaste utmaningar man kan utsätta sig för, 400 meter. En av dom grenarna i världen som sätter press på både uthållighet och speed. Lyssna på dom här namnen: Michael Johnson, Jeremy Wariner, LaShawn Merritt, Sanya Richards.. Att springa 400 meter på ett stort mästerskap är enligt väldigt många det absolut tuffaste du kan utsätta dig själv för. Och det som Moa H gör är så jäkla imponerande så att hon förtjänar inte liknande kommentarer. Hoppas det var med stor ironi du skrev det, men det gick inte fram någonstans. Det hon gjorde igår är bra mycket större än KFF:s SMguld 2008, tro mig.

    Ville bara förtydliga. Lycka till med Boulen. MVH IronManTråkOskar

Lämna en kommentar