Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Aug 11

Back on track

En dryg veckas semester i Marbella är slut. De oerhört härliga dagarna här med trygga familjen Bergvall har i stort sett identiska ut: Uppstigning, frukost, stranden, insmörjning av majonnäs, en sämre omgång bolljonglering, bokläsning, kaffe kaka, bad med tillhörande luftmadrass, medhavd lunch vid stranden (oftast en värdig sallad av något slag signerad MammaLena Bergvall) som avnjuts med en 25 cl San Miguel i glasflaska med kapsyl som man drar av, vila, ungdomarna tar en drink på närliggande beachbar, bad, packa ihop, bilfärd, middag på restaurang, hemfärd i hyrbilen med AC på högsta nivå, en GT (eller två), sova och sen börjar det om igen. Det var längesedan jag kände mig så utvilad. I vanliga fall när man åker på ”grabbsemester” behöver man oftast ytterligare en veckas semester samt en mindre avgiftning för att ens klara av att fortsätta med det vardagliga livet. Att jag också efter denna vecka har material till en bättre långfilm med bland annat Kjell Bergkvist i rollen som Kenneth det är en annan historia som jag nog väljer att hålla för mig själv om livet är mig kärt.

Nu däremot är batterierna laddade för nya upptåg och det blir lite av en rivstart när det redan imorgon är match på GFA mot Änglarna från Götet.

Hösten är fylld med massvis av spännande händelser, förutom humorgala, konferencierjobb, bearbetning av vår meny så väntar det stora arbetet med att försöka landa vår stora tillbyggnad av hotellet som är i särklass det största projektet hittills där investeringar uppåt 20 miljoner väntas göra. Ett steg som kommer ställa enorma krav . Minst sagt utmanande.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar