Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
23
Mar 12

B-G:s rop på hjälp i Stockholm

Jag hade ett missat samtal från B-G, jag ringde upp och i luren svarar en stönade B-G:

-Hjäääälp, hjääälp, kom och hämta mig. Samtalet bryts.

Vafan är nu detta om, jag ringer upp igen.

-Hjälp, du måste komma och hämta mig, jag måste lägga på. Samtalet bryts igen.

Okej. Det är säkerligen ett skämt. Men vafan tänker jag. Som om inte B-G sitter på alla förutsättningar för att kunna drabbas av en hjärtinfarkt? Å ena sidan, varför skulle han då av alla människor han känner, ringa mig först?  Å andra sidan, han har ju inte så många riktiga vänner, och vi båda råkade befinna oss i Stockholm.

Nej, jag måste gå till botten med det här, jag menar, hur snyggt skulle det se ut om det nu visar sig att något mot all förmodan hade hänt? Man kan se rubrikerna framför sig: EXTRA, GUDFADERN DÖD, MAJONNÄSKUNGEN VALDE ATT IGNORER ROP PÅ HJÄLP. Det hade ju inte sett snyggt ut i Kalmarposten.

I och för sig skulle jag då bli stadens bloggare nummer 1. Hur som helst. Jag ringer upp Johnny Petersson. Han svarar, jag försklarar vad som inträffat. Jag råkar också veta att dom träffades kvällen innan i Stockholm. Han kände inte till något, och jag bad att få återkomma. Nu var det ingen som svarade på B-G’s telefon. Okej tänkte jag, han är död. Typiskt. Allt är mitt fel. Ja, ja, livet går vidare.

Nu ringer det på telefonen igen, B-G! Han lever! Fan också, jaja, jag får fortsätta va blogg nr 2. Men i luren är det inte B-G utan Johnny och hans dotter. Det visade sig att B-G kvällen innan glömt sin telefon. Och nu skulle Stureplansvänstern uppe Solna spela Mr Majonnäs ett litet spratt. Iskallt.

Ett spratt jag sent kommer glömma. Johnny. Watch out.

Nu åker vi till Amsterdam med en smörgåstårta till Mattias Johansson. Följ resan här på mycketgutt.se. Din blogg i etern.

 

 

 

 

Den f.d Kalmar FF-ordföranden Johnny Petersson har tappat det helt. Inte nog med att han flyttat till Solna idag blåste han mig så det sjöng om det.

 

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar