Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Aug 11

Årets utländska ligg

Vaknade upp av ljudet till en motorsåg, nu vet man att hösten är här. Gubbarna från Glebes är igång med att bygga ett nytt staket vi mötesplatsen. Kalmar stadsfest är slut för den här gången, stans stora personalfest för invånarna blev succé och slog återigen nya publikrekord. Tummen upp förutom i lördags runt tvåtiden när vi fick in våra grilltallrikar på uteserveringen samtidigt som metalbandet Plästred drog igång sin spelning. Om det var bra? Fåglarna fick ju för fan missfall.

Många har hört av sig och undrat om Sommarfesten, eller, tja… svärfar i allafall. Det hela började med att vi planerade en sommarfest i juni och vi är numera så rutinerade på kalkyler och praktiska ting kring dessa fester så kändes det efter mötet som vi liksom hade gjort festen. Vi kunde till och med se hela kvällen framför oss och vad som skulle utspela sig i logen. Därav mitt blogginlägg. Dessutom lyckades väl Peo Alhlberg med bedriften att landa någon typ av sommarfest i logen? Bilderna som jag lade upp är från 2005 tror vi, på den tiden hade vi en årlig fest som var våran version av Guldbaggegalan, den hette Guldgrabbegalan och var en rejäl grabbfest där det delades ut priser som årets citat, årets vurpa, årets bild och istället för som på Guldbaggegalan, årets utlädnska film så hade vi den spännande kategorin: årets utländska ligg. Ja herregud, dessa fester förtjänar faktiskt ett eget blogginlägg.

Nu drar jag och Gabby till Stockholm för lite gutt. Två nätter på Nobis Hotell på Norrmalmstorg känns i dagsläget enormt värdigt, lägg därtill ett bokat bord på Restaurang Caina och vi är riktigt heta.

Rätt svar på rebusen: Håkan x2, Håkan Hellström på radion, Håkan Hellström på Svensk Fastighetsförmedling.

Kött eller fisk?

20110815-075853.jpg

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Det hör ju inte hit, men eftersom det finns en viss chans att Oraklet på Gripgatan läser detta inlägg tack vare den något säljande rubriken, undrar jag vem eller vad som låste in hans digitala tillhåll? B-G, kan du vara snäll och skicka inloggningsuppgifterna till din blogg?

  2. Ja han är skön den där Nyman, visste inte att han återvänt till hmlandet från öarna =) bidrar gärna till den där boken.

Lämna en kommentar