Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Jan 11

Allt är möjligt med skattemedel och smörgåstårta!

Ärligt talat lyckades jag inte bli så upprörd igår när jag såg Uppdrag Granskning om IKEA och Kamprad, visst är han slug gubben, och att allt som glimmar är inte guld, men vafan. Jag gick och la mig direkt efter och började drömma. Inte om IKEA, utan om att jag helt sonika blev offer för Uppdrag Granskning. Josefsson började vrida och vända om mitt altanbygge, ifrågasatte min nya soffgrupp, jagade min familj, grillade min flickvän. Riktig mardröm. Till slut hade jag bara en vän kvar, revisorn. Han satt och bläddrade bland kvitton, lyfte sakta blicken mot mig, skakade på huvudet och drog handen snabbt över halsen och gestikulerade halshuggning . Jag vaknade svettig, det var en mardröm.

Jag fick en idé igår, (åh fan?), som vore jäkligt kul att genomföra. Under juli månad i år ska jag öppna café och restaurang hemma i trädgården. Musik, kaffe, hembakat och grill. Kalmars mest äkta vattenhål. Nyström & Nilsson. Trubadurer, musik, rödvin, tapas, temakvällar och räkmackor. Allt prepareras på Kallskänken, så att det blir som en cateringverksamhet. Med tanke på att jag snittar 10 gäster per kväll i juli privat, då kan ju lika gärna dom betala för sig, det är ju bara sätta dit en kassaapparat och kortterminal…

Sist men inte minst, dagens stjärna går till Kalmar Kommun och gatupark. Rättvisa har äntligen skipats på Jenny Nyströms gränd, kommunen tar bort den stora högen utanför mitt hus som har varit kvarterets stora snackis! Allt är möjligt med lite skattemedel och smörgåstårta!

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Fråga Ingvar K. – Han har koll 🙂

  2. Kan ju tyckas lite småsnålt och plocka ut allmän pension när han ligger på ca 100 miljarder på kontot?

Lämna en kommentar