Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Jun 11

Akademi, tvättkorg och gala

Tung förlust igår, även om man kanske inte ska förvänta sig en trpoängare borta mot Malmö. Men såsom matchen såg ut igår så kändes det lite bittert. Kan man inte förvalta så pass många målchanser då vinner man inte heller några matcher.

Ryktet säger att Swedbank igår hade personalaktivitet i form av paintball. Tydligen planerar man inför deras stora kundaktivitet i höst där man som kund ska få prova på att leka bakrånare om man tecknar nya lån.

Har lite oväntat blivit invald i en Kalmar FF-akademi men en massa andra rödtoppar. Johnny Petersson, Ronny Nilsson, Peter Ahlén, Linus Hellman, Klas Plamqvist m.m. Känns återigen som en katt bland hermelinerna.

Avsaknaden av en effektiv och modern kemtvätt känns stor i staden. Jag har till och med varit i kontakt med Lindbytvättens Peter Streijfert angående en filial i Kalmar där man helt enkelt kan tvätta sina kostymer och skjortor. Tänk er en kemtvätt med hemleverans, hämtning, abonnemang, autogiro, sms när du kan hämta, expresstvätt 24h, en kemtvätt som helt enkelt är på tårna. Någon som är sugen som har 10 miljoner över? Tvättkorgen AB?
5 skjortor för 100? Rutavdrag? Kalmarkorgar?

Barometern arrangerar en lokalfotbollsgala den 5:e november på GFA där undertecknad ska vara konferencier. Missa inte den.

Lite skratt:

Och lite länk:
http://whitetrashoftheday.blogspot.com/

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar