Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
18
Apr 12

Vikten av CL, huvudroll i kortfilm och historisk löpning

Sitter bänkad framför Champions Leauge. Inte för att jag vill utan mest för att inte missa något. Inte för att jag egentligen bryr mig utan mest för att jag inte vill hamna utanför i en diskussion. Här är två scenarion:

Alt 1
Någon: Jävlar vilken match igår! Drogba! Du såg väl?
Jag: Nej, jag… kollade på nya Aktuellt.
Någon: Oh fan…måste dra

Alt 2
Någon:Jävlar vilken match igår! Drogba! Du såg väl?
Jag: Ja dra åt helvete, vilka mål!
Någon: Annars? Vad händer i helgen? Sugen på att komma förbi på lite fotboll?

I övrigt en rätt go vecka. Har suttit och småfisit på kontoret och inte gjort så mycket. Mest trams i vanlig ordning. Det här var rätt kul till exempel:

Igår sprang jag en löprunda som går till historien. Visst jag kände mig stark, detta i kombination med att Runkeeper buggade till och resultatet blev att jag gjorde 6 km på under 24 minuter dvs den magiska gränsen 4 min/km. Ett resultat i nivå med Jesus, och man ska se mina tidigare resultat där jag krigar runt 4.30 min/km är det ett… ganska stort kliv. Dock är målet 4 min som verkligen inte är omöjligt på något sätt. Men det finns en liten problematik i att lägga upp alla löpningar i det sociala träsket, det blir lätt lite gliringar. Den 5:e maj ger vi oss ut på Kyrkstaffetten. To be continued.

Sände live från köket idag igen, avsnitt 10 i Receptfritt handlade om Danmark, Smörrebröd och lite lakrits. Det blev ett bra program, avslappnat och lite småtrevligt. Vi diskuterar nu om en sommarversion i trädgården med publik och gäster under ett antal fredagar i juli. Det vore väl trevligt!

Och jag som trodde telefonerna slutat ringa, förutom en jävla massa försäljare som ska kränga google-annonser och mobil-anpassade hemsidor ringde en juvel och erbjöd mig en roll i en kortfilm. Sådärja! Äntligen sket Johanna. Dom hade sett mig i Konsulten och tyckte jag var som klippt och skuren för en roll.

Betalt får jag också, 50000…oj, slant lite på nollorna….500 kronor får jag, plus moms. Normalt sätt tar jag minst 1000 kr för en huvudroll. Men manuset var så jävla bra så pengarna är inte det viktiga i denna roll. Jag vill vinna priser, typ Guldbaggar (i plural). Det är väl en festivalsatan i Cannes också va? Dit ska vi! First we take Manhattan, then we take Berlin!

Vi säger också välkommen hem till Gabbys lillebror Robin som åter är hemma efter sitt ”jobbäventyr” i Österrike. Imorgon fyller han 20 och kommer bli förhörd av hela släkten om sitt ”jobb” som skidlärare samt att han kommer få redogöra för sina framtidsplaner. Det ser vi fram emot.

Sist inte minst. Allt är sig likt i gänget. Lite uppdateringar:
Producent-Petter äter numera yoghurt innan han lägger sig på kvällen för att citat: ”bli lugn”
Han har också hittat en ny låt av Tomas Andersson Wij som han bygger sina lektioner i Samhällskunskap på, detta genom en svår Power-point. Utan bilder.

Uffe-Taco missbrukar fortfarande just Taco och mjölk, är fortfarande lite torr i munnen på morgonen (något han löser genom att ta några klunkar cola/sprite) Han har dock köpt nya handgjorda bank-skor för dyra pengar som han är mycket glad för.

Nej nu måste jag se klart matchen. Måste ju ha något att prata om imorgon. En sak till: På fredag är det grill på Kallskänken. Vi har nog också fått våra nya möbler då vilket innebär fler platser!

Det här var jävligt bra:

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Massa meningsfel såg jag. Ber om ursäkt.

  2. Radiosändning från trädgården, gulp, fråga samhällskontoret och grannarna………..radiosändning – jävla bra!!

Lämna en kommentar