Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Aug 09

You shook me all night long

Och så var det Måndag igen. Dags att ta itu med datorhaveri, beställningar, annonser, flickvänner, disken och planeringen inför veckan. Fick inte kaffe idag förrän kl. 12, jag blir verkligen personlighetsförändrad om jag glömmer mitt morgonkaffe. Vresig, uppgiven och otrevlig är tre av dom ledord som sammanfattar mig en sådan här morgon. Och givetvis är alla runtomkring mig på ett strålande humör vilket gör mig än mer förbannad.

Men efter en kopp java så lossnade krampen, det är verkligen helt sjukt hur allt det där dåliga bara rinner av mig och jag ser helt plötsligt möjligheter och visioner och vill faktiskt fortsätta leva denna veckan också.

Lunch idag på Hamnkrogen som även denna restaurang har förbannats med en buffé, dock alltid välsmakande men man lägger ju inte direkt upp maten som en kock när man slevar och vevar i karotterna. Bojkotta bufféer, dom förstör vår matkultur och känsla.

Byttans personalfest blev trevlig igår, en blöt tillställning med mycket kärlek. Man lät rösta fram årets medarbetare samt årets serviceperson och priserna regnade över mormor Anna som bugade, tackade och drog av ACDC’s ”You shook me all night long” till folkets jubel. Måtte flickebarnet göra något med sin otroliga sångtalang. Nu är det dags att klippa gräset i trädgården, 5 mm Nanne vill ju ha det så.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Håller med! Morgonkaffet är näst intill heligt…

    / Göran – Örebro

Lämna en kommentar