Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Jul 10

Wipeout, speakerfönstret och en inställd spelning är också en spelning

Nyheten om Hultsfredsfestivalen kom som en chock, en nyhet som alltså innebär att jag aldrig fick besöka festivalen, känns väl sådär, tråkigt att inte få utnyttja backstagepasset…Livet går vidare, glass och dillkött för halva priset i Hultsfred dom kommande 5 åren. Men det är som Ulf Lundell säger, en inställd spelning är också en spelning.

Igår var det Wilson wednesday wipeout med båttur och grillning, eller det var snarare wednesday whiplashs för med båtturen kom ölen och med ölen kom åkandet på ringen, det blev en härlig eftermiddag med trams och flams. Det var helt enkelt mycket gutt.

Fan va varmt det är, helt sjukt, sitter på mötesplatsen och skriver och det brinner på trallet, ska Bergstens konstruktion hålla?

Har varit runt och gubbvaktat under dagarna, arenan, fredriksskans och Partykompaniet, var även förbi Karlén på SPS för att höra lite hur drabbad han blev av Hultsfred, tydligen vart det en snyting för honom också. Ikväll är det match och det känns bra att dra igång FF igen. Var inne en sväng på kansliet och sprang in i nyförvärvet Johan Bertilsson, eftersom jag är väluppfostrad Ängöpojk sträckte jag fram kardan och som föreningens chefspeaker hälsade jag Johan välkommen till Kalmar, jag berättade att här lyser fan alltid solen och tejejerna har skitstora bröst, han skrattade och nu är vi vänner för livet.

Idag öppnar transferfönstret för klubbarna i Sverige, detta innebär även att det stekheta speakerfönstret också öppnar, i receptionen på Mycket Gutt AB sitter fet-Viola redo att ta emot alla anbud. Telefonen har gått varm och rykten placerar mig i höst på stekheta Värendsvallen men först ska jag provspeaka på Craven Cottage, eller hur David? David…vafan, kom igen nu, den är du skyldig mig. Jaja, det verkar som jag blir kvar på Fredde säsongen ut.

Berättade jag att vi fick en guidad tur på arenan och en promenad till speakerbåset i 3D? Fasen filmade inte jag det…

Och här lite bilder från veckan:

Elin tycker det går lite för snabbt, grabbarna viglar i bakgrunden.


Ralph Löfgren stortrivs


Välfärd!


Wannabe...


Wilson-Hasse i ringen!

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. det går inte att se youtube snutten Martin… den ligger privat…

Lämna en kommentar