Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Nov 09

Wilson och Getbofe

Då så, två blöta kvällar, nu måste dom nya Wilsonlokalerna vara invigda. Med facit i hand två kanonkvällar nu återstår bara Ocabs saneringsarbete så vi kan återgå till ordningen. Tack Leo och Niklas för all hjälp, ni var verkligen pricken under i:et, förlåt, över i:et.

När vi kom till Byttan igår hade internet crashat, och för alla som jobbar med någon typ av kassasystem vet vilket trauma detta innebär. Man kan alltså inte ta kort. Detta innebär förutom intäkter givetvis att folk blir tjuriga och irreterade, dels för att dom är lite berusade men också för att man inte riktigt pallar att stå i regnet som föll över stadsparken igår. Jag tog löpet till Kallskänken och hämtade vår mobila kortdragare, så för er som betalade med kort igår på Byttan kan jag säga att pengarna gick till mig.

Melodi radiotjänst: Tack för alla bidrag frön öst till väst, norr till söder, tack för att du betalar din entréavgift..aaaaaaahhhhh tack för att du betalar din entréavgift!

Jag kan avslöja att en liten dröm är på väg att förverkligas då jag ska agera sidekick i p4 på nyårsaftons morgon. Efter att ha frågat alla radiofolk i länet om dom kunde ställa upp kom man så slutligen på nummer 456 på listan, dvs undertecknad. Och eftersom jag är så mediekåt hade jag inte en tanke på att säga nej.

Dagens Kallskänksstavning (gissa namnet)

Rätt svar: Kristoffer

Rätt svar: Kristoffer

:

Dagens länktips
www.wilsoncreative.se
http://blogg.aftonbladet.se/johanhurtig

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar