Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Mar 10

Willy Crawford, inspiration och det sägs att…

Man är inte i samma utsträckning längre förvånad över vissa förfrågningar man får, men igår fick jag en sjuk fråga. Jag har en Leninstaty i mitt vardagsrum med funktion att ständigt stolt påminna mig om mitt ryska arv. Denna Leninstaty vill nu Wille Crawford låna till hans show med motiveringen att han behöver lite schyssta prylar i en bokhylla på scenen, och tydligen har han lyckats se danna staty på någon Facebookbild som Hallberg har fingerat på, hur sjukt är inte detta, jag skulle säga ungefär 36,5 på skalan av sjukhet.

På fredag är det inspirationsföreläsning på Kalmar teater som vi i Kalmar företagsgrupp arrangerar, talare för kvällen är: Pelle Tornell, PG Wettsjö och Göran Adlén (nominerad till ”Årets talare” tre år i rad), läs mer på fejjan: http://www.facebook.com/profile.php?v=feed&story_fbid=395444109273&id=752599273#!/event.php?eid=262207621093

Ångestladdat vid bilprovningen häromdagen, det blev en anmärkning, fixa parkeringsbromsen. Gutt tänkte jag, en skitsak som inte ska behöva kosta så mycket, så igår hämtade jag bilen 2700kr fattigare för en funktion jag aldrig använder eftersom jag kör automat, känns sådär.

Det blev ett skypesamla…samtal med Uffe-taco live från Sydney imorse, det var härligt att se hans nuna och han var vid gott mod, inga kängurus kunde rapporteras under samtalet.

Det sägs att…
…Godfather sågs äta kålpudding på Kallskänken.
…Wilson Creative har nya spännade case på G.
…Kallskänken snart lanserar en ny galen karaktär vid namn Tony Aioli i samband med sin nya hemsida/grafiska lyft.
…att försäljningen av 100 årskalaset på

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar