Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
30
Dec 09

WHAM WHAM WHAM!

Så var det dags för festival igen, denna gång nyår. Kan inte tänka mig en bättre start på nyår än att få sitta i radion och snacka skit. Lyssna på p4, imorgon, 06.00-10.00. För övrigt är mellandagarna precis som namnet riktiga mellandagar, folk har tagit ledigt på klämdagarna och vet inte riktigt var dom ska göra. Folk är liksom så jävla mätta att dom inte ens orkar göra något alls, därför blir det lätt fullt på biografer och IKEA så här års. Satt på planeringsmöte med Hasse igår och pratade Kallskänkens framtid innehållande ny web, gerilla och ny maskot, det övergick i en diskussion huruvida maskoten skulle se ut och heta, det blev allt ifrån smörgåstårta till kanin med namn som Tony Aioli. Sjukt kul, vi föreställde oss också en flashmobsekevens med hela personalen, fatta vilken syn, TACK för alla baguetter frön öst till väst, fast hur blir det på vietnamesiska…

07.48 Kriget mellan väckarklockan och Uffe-snooze har börjat, pippipipippipipi, WHAM! (5 minuters tystnad) ipipipipipipipipip, WHAM! WHAM! knak, bryt, svordom och WHAM!

På jobbet har många semester, och det unnar jag verkligen alla, dom sliter hårt. Men problemet med när våra anställda tar semester så får dom smak på det goda livet och man vet inte riktigt när dom kommer tillbaka, det övergår till någon slags drop-in verksamhet där folk börjar jobba när dom känner för det. Därför uppmanar jag Thuan att komma tillbaka nu, din semester tog slut i Måndags, så jävla roligt är det inte i Köpenhamn.

Är inne i slutfas på renoveringen. Köp aldrig skjutdörrar på IKEA, det finns en anledning varför den produkten utgår inom kort. Nu kaffe i form av en fet Latte. Vakna Uffe! WHAM WHAM WHAM!!!
Nya tider, nya arbetsmiljöproblem?

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Mick Mozarella – New Yorkare med italienska rötter som jobbar på Deli i East Village för att kunna försörja sig. Är ju egentligen musiker i bandet Ah The Sweetness.

Lämna en kommentar