Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
12
Maj 10

Vit bil och vita tänder, köp dig snygg

Efter 10 dagar är nu tandblekningen äntligen klar, och klarar jag av det, kan nog vem fan som helst gå igenom behandlingen. Det börjar med att man får bli 5 år gammal igen och bita i modellera, detta för att göra avgjutningar till skenorna som ska användas vid blekningen. När skenorna är klara ringer en glad tandsköterska och berättar detta och man får komma till henne och hon polerar tänderna med pimpsten och drar på första blekningen så att man drar bort 26 års dåligt levene från tänderna, här sitter en hel del skit fast sen både konfirmation, student och körkort. När detta är klart får man själv bleka tänderna 1 timme per dag i 10 dagar, detta var ju då det mest kritiska momentet för undertecknad, man spritsar i joxxet i skenan och sen låter man blekningen värka i 1 en timme. Frihetskänslan är total när man drar bort skenorna, lite som att klämma en finne på ryggen. För oss som då inte orkar gå på gym eller äta hälsosamt och kan tycka att det är rätt trist att borsta tänderna kan jag varmt rekommendera en blekning, vit bil och vita tänder, köp dig snygg helt enkelt. Dessutom har man kvar skenorna för framtiden vilket gör att man efter ett tag kan köra en behandling igen, sjukt billigt.

Jag berättade för stadens tryggaste tandläkare Lasse Holm att jag givetvis måste blogga om blekningen och berättade att jag nu för tiden ibland kör av en tävling, Lasse nappade och bidrar med 500:- kronor rabatt på en tandblekning om ni kan svarar på denna luriga tandfråga:
Martin Nilsson har mellanrum mellan framtänderna. Vad kallas detta för i tandläkarspråk? Diagnos tack? svar till:martin@kallskanken.nu
Mer om tandblekning och priser http://www.tandlporsblad.se/
Så här blev blekningen i bilder:

Före

Efter!

Nöjd patient och trygg tandläkare

Nu uppladdning inför match mot Torsås ikväll

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar