Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Sep 09

Vem fan e Johan Carlsson?

Det är egentligen helt sjukt hur veckorna bara springer förbi, ett kvitto på att man börjar bli äldre är att det planeras kopiöst. I nuläget finns det inte en aktivitetsfri helg resten av året i min kalender, gud vad jag är viktigt.

Det är många som ringer in och mailar till mig och undrar vem Johan Carlsson är för någon, okej det är väl kanske ingen som har ringt… det är faktiskt ingen som mailat heller, men jag känner att mannen bakom företagets namn behöver förtydligas. Johan föddes på en nyårsfest i Algutsrum 2002, man kan säga att han har blivit mitt alter ego. Johan är en fruktansvärt godtrogen semi utvecklingsstörd ljudtekniker med en jävligt skev världsbild. Han är enligt honom själv rikast i världen, den som har bäst kontakter bland alla stora världsartister (känner bla. Madonna, AC/DC, Rolling Stones och Lotta Engberg). Han haltar lite och är extremt elak och retsam mot sin omgivning, han besitter även olika typer av ticks och mängder av talfel. Där har ni Johan Carlsson, det kommer säkert något klipp på honom i framtiden. Och på tal om klipp, här är lite av gårdagens produktion åt Östran inför matchen mot Göteborg imorgon, sug på den Kim C…

En ny felparkering utanför vår port, nya lappar…

Krig

Krig

Slutligen så försökte jag vara lite rolig i samband med det spektakulära rånet och gjorde den här lappen och la i kassan på jobbet. Det var mycket uppskattat hos många, en del fattade inte alls och blev besvikna på samhället.

Sant eller falskt?

Sant eller falskt?

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. HAHAHAHAHAHA, hur kan man vara såå rolig!!!

Lämna en kommentar