Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Okt 10

Veckans to-do-list

Är nu förevigad i två böcker, Kalmar FF’s 100-årsbok, och den nyligen släppta kokboken för Halv-åtta-hos-mig, nu är det bara att vänta på royaltycashen att strömma in, jag kommer bli rik, eller just det… dealen var en gratis bok, fan.

Måndagar är alltid intressant, här sätts veckans to-do-list, och det är en rätt go vecka. Kallskänken, som är stekhett inför Segertåget med nya menyer och produkter samt vår nya butik i Nybro som öppnar inom kort. Planering på Wilson med Jacob om torsdagens inspirationsföreläsning, Bajen-Kalmar FF i svenska cupsemi på onsdag, Selvage preparty på fredag följt av Club Caj, Årets partyresa i form av Charterbussen till Västervik på lördag där KHM (Kalmarhousemafia dvs undertecknad och Westerlund) spelar en riktigt tung spelning på Palladium, häng med på partybussen! Maila för mer info martin.nilsson@wilsoncreative.se
, på söndag, stor sentimental happening på Fredriksskans då vi tar farväl av Skansen med pompa och ståt, missa inte det, jag kan avslöja att det lär bli mäktigt!

Gårdagens match, inte mycket att hymla om, tycker att Etrit, Mattias och Paulus är bäst på plan och det bådar gott för framtiden. Särskilt kul att se Paulus växa i rollen som mittback, fruktansvärt trevlig kille för övrigt.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar