Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
24
Nov 10

Vargavinter och kycklinggryta

Vargavintern är här, igen. Nåväl fint är det i alla fall. Intressant är det att vi på Kallskänken allt som oftast blir på ett eller annat sätt inblandade i snö och regnoväder, SJ beställer alltid extra kaffe och mackor, brandmännen ska givetvis ha mat när dom är ute på uppdrag, och B-G blir alltid sugen på stekt potatis. Så igår var det i ärlighetens namn lite körigt på Kallskänken, det var också en sådan där dag vi fick inbokat sex julbord, alltså då inte sexjulbord dvs med inkluderad strippa från Malmö.

En svettpärla tycktes rulla ner för Segers panna när han la ihop ett och ett, det kommer bli åka av i december, det är bara att konstatera.

Nya vintersulor på Audin, tjäck!

Igår rullade jag förbi Skansen för lite hederlig gubbvaktning, svärfar behövde hjälp med ett litet spex och jag dundrade in i omklädningsrummet och intervjuade Larsson, Nouri, Arajuuri, Smiley, Ryström och Wastå. Alla såg ut att vara fina i köttet. Passade också på att hälsa lite inne på kansliet, och jag kan sammanfatta det så här: sälj, sälj, sälj. Tokrusning till sponsorpaketen och jag tror inte vi kan föreställa oss vilket lyft försäljningen har fått tack vare alla nya produkter. Känns oerhört inspirerande och förväntansfullt, snacka om att det snackas om den nya kycklinggrytan!

Och på tal om det, MIK-möte idag hos Kalmar FF, Kallskänken serverar, inte helt oväntat, Guldfågel!

Idag är det även tung sittning på glasverandan med Ernst & Young som har entreprenörsevent, finns det vin, finns det hopp.

Hoppar in som sidekick i P4 Musli på måndag, 06-10. Kommer streama live från studion, missa inte det här på mycketgutt.se

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar