Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Feb 10

Vardag efter halvåtta

Jodå, man blir snabbt nere på jorden igen, fick inleda dagen med lite sedvanlig snöskottning utanför residenset och hotellet, kändes inte så jävla glamouröst. Men jag fick snabbt lite nya ryggdunkningar när jag var nere på Fredrikskans med smörgåstårta till vaktisarna, dom hade givetvis tittat. Anledningen till att just dom fick smörgåstårta var för att vi gjorde en fotografering till Kallskänken med temat: Hungriga kommunalare äter smörgåstårta och skrattar i en barack. Väl tillbaka på Kallskänken möttes jag upp av en glad personal som gratulerade till segern, telefonen ringde sedan, det var Helena på p4.
Jag svarade glatt: -Hej!
Helena: -Hej! Vad fan är du?
Det visade sig att jag skulle vara med i radio men hade förträngt detta, 9.35 börjar sändningen, jag kollar på klockan 9.33. Jag slänger på mig jackan och rusar längst Norra Vägen, får lite sladd vid korsningen, får verkligen inte missa mediautrymme, fan! Jag ramlade in i studion och kom rakt in i sändningen, jag kände mig som en riktig stjärna, nu började det likna nått igen. Lyssna på mig här

Tillbaka på Kallskänken förpassades jag till grytorna där jag egentligen hör hemma, min stjärnstatus sjönk som en sten. Några sms och lite missbruk av sociala medier gjorde att jag började må lite bättre, några rejäla ryggdunk från kunder i kassan gjorde att mitt ego nu var stabiliserat.

Dagen har sedan flutit på med ett jämnt flöde av ryggdunk och superlativ, men jag måste nog börja förbereda mig för ett liv efter halvåtta. Eller vad har egentligen en avdankad halvåttastjärna för marknadsvärde i framtiden? Ja det är tur att man fortfarande är ödmjuk och har fötterna på jorden…

Nej nu afterwork på Pipes med Wilsons, mycket gutt!

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

 1. Kom hem från Spy Bar sent inatt och sträcksåg alla program, fy FAN vad roligt det var. Eller så var det jag som var jättefull. Fantastisk insats, och grrr till pengarna!
  Jag har aldrig varit hos dig så det var kul att se hur du bor också 🙂
  Om du inte sett mitt nya fashionprojekt så gör det, http://www.theweeksofdasha.com
  Vi ses!
  E

 2. Emil! Har sett ditt Dasha, bra skit, keep make me proud, gilla!

 3. Snyggt Martin, jävligt vacker presentation, verkar varit en trevlig konstellation av människor. Den unga/naiva+ trygge 45 års mannen som verkar vara guldtrevlig, + roliga damen med sina penisar+ och sen du… Ha det så bra grabben, förresten när skall du och Win(d om man vill…)lund kommentera mera matcher i Ukrainsk anda, dvs bötsnö, cigg och bakfylla samt trasslande ledningar.

  Ha det från Johan i Malmö, den äldre i rakt nedstigande led!

Lämna en kommentar